חותכים את קצוות הסלקים ומבשלים אותם עם הקליפה בסיר מים עד שהם רכים.
מסננים, מקלפים את הסלקים וחותכים לקוביות קטנות.
את הבצל חותכים לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה ביחד עם קוביות הסלק.
כותשים את השום, סוחטים את הלימון וקוצצים את השמיר. מוסיפים לקערה.
מתבלים בשמן, מלח ופלפל, ומערבבים.
משהים במקרר למשך מספר שעות, לספיגת הטעמים ולהתרככות הבצל.
בתאבון!
קל קל קל! סלט מרענן ברגע
סלט אבוקדו מושלם לארוחה של הערב
מתכון נוסף של לחמניות או בגטים , אשר יעזרו לנו להעביר את חג הפסח בכיף ובחיוך :)
מתכון לפרנץ' טוסט ביתי טעים ביותר