מצרכים למתכון רולדות שמרים אנטי-פסטי וגבינת עיזים

לבצק
100 גרם חמאה מומסת
5 כוסות קמח
1 כוס מים פושרים
2 יחידות ביצה
3 כפות סוכר חום
1 חבילה שמרית ומשפר אפייה
0.5 כפית מלח
למילוי
0.25 כפית פלפל שחור
2 יחידות פלפלים אדומים
1 קופסא גבינת פטה
0.25 כפית מלח
1 יחידה בצל גדול קצוץ
0.25 כפית פפריקה מתוקה
2 יחידות פלפלים צהובים
להברשה
1 יחידה ביצה

אופן הכנת מתכון רולדות שמרים אנטי-פסטי וגבינת עיזים - רולדות שמרים במילוי בצל מאודה, פלפלים קלויים וגבינת פטה עיזים

1. מכינים את הבצק לרולדות:
בקערה מכניסים את הקמח המעורבב (עם השמרית ומשפר האפייה), ואת כל מרכיבי הבצק, לשים טוב לקבלת בצק אחיד.

2. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לפחות שעה וחצי - שעתיים.

3. מכינים את המילוי:
קולים את הפלפלים על רשת בגז (אש גלויה).
מכניסים אותם לתוך שקית נייליון ונותנים להם להתקרר.
אחרי שהם התקררו מקלפים אותם.

4. במחבת עם תרסיס שמן מאדים את הבצל עד לשקיפות ונותנים לבצל להתקרר.

5. חותכים את הפלפלים לרצועות ומכניסים לקערה ומוסיפים את הבצל, מלח, פלפל שחור והפפריקה. מערבבים טוב טוב.

6. מרכיבים את הרולדה:
מוציאים את הבצק מהמקרר, ועל משטח מקומח חוצים את הבצק לחצי, ומשטחים לעלה יפה.
מפזרים על העלה מהתערובת של הפלפלים והבצל.
מפזרים בנדיבות מקוביות גבינת הפטה עיזים.

7. מגלגלים את הבצק לרולדה - וכך גם עושים לחלק השני
של הבצק (לפרוס לעלה למלות עם המילוי ולגלגל).

8. פורסים את הרולדות לפרוסות בעובי 2 ס"מ.

9. בתבנית תנור מניחים נייר אפייה ומניחים את פרוסות הרולדות.
מכסים את התבנית עם מגבת ונותנים עוד זמן מנוחה/הטפחה של חצי שעה.
ואחרי כן מברישים עם ביצה טרופה את הפרוסות.

10. מחממים תנור ל-180 מעלות
ומכניסים לאפייה של כ-25 דקות (לא יותר מ-30 דקות).
מוציאים ונותנים שהפרוסות יתקררו.
מגישים לצד סלט ירוק טעים. בתאבון

נערך לפני 3 שנים על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לרולדות שמרים אנטי-פסטי וגבינת עיזים שמרים אפייה אנטיפסטי ירקות גבינת עיזים טעים אוכל ילדים משפחה ארוחה כיף בישול
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

לחמניות במילוי חמאה

לחמניות חלביות במילוי חמאה רכות בטירוף

סופגניות אפויות

סופגניות אפויות טעימות ובהרבה פחות קלוריות

טורטיות ביתיות

טורטיות להכנה פשוטה וקלה

קרפ צרפתי

קרפ צרפתי מושלם וקל להכנה

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!