רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
רולדות שמרים אנטי-פסטי וגבינת עיזים
מתכון

רולדות שמרים אנטי-פסטי וגבינת עיזים

כ-40 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

לבצק

למילוי

להברשה

אופן ההכנה

רולדות שמרים במילוי בצל מאודה, פלפלים קלויים וגבינת פטה עיזים

1. מכינים את הבצק לרולדות:
בקערה מכניסים את הקמח המעורבב (עם השמרית ומשפר האפייה), ואת כל מרכיבי הבצק, לשים טוב לקבלת בצק אחיד.

2. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לפחות שעה וחצי - שעתיים.

3. מכינים את המילוי:
קולים את הפלפלים על רשת בגז (אש גלויה).
מכניסים אותם לתוך שקית נייליון ונותנים להם להתקרר.
אחרי שהם התקררו מקלפים אותם.

4. במחבת עם תרסיס שמן מאדים את הבצל עד לשקיפות ונותנים לבצל להתקרר.

5. חותכים את הפלפלים לרצועות ומכניסים לקערה ומוסיפים את הבצל, מלח, פלפל שחור והפפריקה. מערבבים טוב טוב.

6. מרכיבים את הרולדה:
מוציאים את הבצק מהמקרר, ועל משטח מקומח חוצים את הבצק לחצי, ומשטחים לעלה יפה.
מפזרים על העלה מהתערובת של הפלפלים והבצל.
מפזרים בנדיבות מקוביות גבינת הפטה עיזים.

7. מגלגלים את הבצק לרולדה - וכך גם עושים לחלק השני
של הבצק (לפרוס לעלה למלות עם המילוי ולגלגל).

8. פורסים את הרולדות לפרוסות בעובי 2 ס"מ.

9. בתבנית תנור מניחים נייר אפייה ומניחים את פרוסות הרולדות.
מכסים את התבנית עם מגבת ונותנים עוד זמן מנוחה/הטפחה של חצי שעה.
ואחרי כן מברישים עם ביצה טרופה את הפרוסות.

10. מחממים תנור ל-180 מעלות
ומכניסים לאפייה של כ-25 דקות (לא יותר מ-30 דקות).
מוציאים ונותנים שהפרוסות יתקררו.
מגישים לצד סלט ירוק טעים. בתאבון

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות