רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
לביבות תרד וגבינה אפויות
מתכון

לביבות תרד וגבינה אפויות

כ-30 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

לביבות אפויות ללא טיגון מתאימות לחנוכה וגם לכל השנה

מבשלים מעט את הבטטה, עד שהיא רכב ומועכים אותה.

חולטים את התרד במים רותחים במשך 10 דק' מסננים וקוצצים.

מערבבים יחד את כל המצרכים.(חוץ מפירורי הלחם שהשארנו עבור הציפוי)

יוצרים לביבות ומצפים אותן בפירורי הלחם.

מרפדים תבנית אפייה משומנת ואופים כ 20 דק' כל צד של הלביבה.

(אפשר גם לטגן מעט כל צד אבל עדיף לאפות כמובן :-) )

בתאבון

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות