מצרכים למתכון מאפינס אגוזי המלך - סטייל סופגנייה

למאפינס
1 כוס אגוזי מלך (קצוצים)
1 קופסא שמנת חמוצה
1 יחידה תבנית מאפינס שקעים
4 כפות קמח תופח
0.5 כוס סוכר
0.5 כפית מלח
2 יחידות ביצים
100 גרם חמאה רכה
1 טיפה תרסיס שמן
לקישוט ומילוי
1 יחידה קונפיטורת דובדבנים
1 חופן אבקת סוכר

אופן הכנת מתכון מאפינס אגוזי המלך - סטייל סופגנייה - מאפינס טעימים עם אגוזי המלך ופיזור של אבקת סוכר ומילוי ריבה


1. מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.

2. בקערה של מיקסר או מעבד מזון מעבדים את החמאה והסוכר לקרם אחיד.

3. מוסיפים את הביצים ומקציפים, מוסיפים את השמנת החמוצה ומקציפים.

4. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, האגוזים והמלח.
ומוסיפים לקערת המערבל ומעבדים לתערובת/קרם אחידה.

5. משמנים עם תרסיס השמן את תבנית שקעי המאפינס. יוצקים מהתערובת לתבנית.

6. אופים למשך 15-20 דקות, בודקים ע"י קיסם שנינעץ במאפינס ויוצא יבש.

7. מוציאים ומצננים.

8. הצעת הגשה: לפזר אבקת סוכר ולהזריק לאמצע המאפינס קונפיטורת דובדבנים או כל דבר שאוהבים.
או לאכול ככה בלי קישוט או מילוי.

נערך לפני 3 שנים על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון למאפינס אגוזי המלך - סטייל סופגנייה מאפינס אפייה טעים אוכל פינוק קינוח עוגות אגוזים חנוכה סופגניה ריבה ילדים משפחה אירוח כיף נשנוש פינוק אירוע חגיגה אורחים מסיבה
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

סופגניות לוטוס

סופגניות לוטוס אווריריות במיוחד

סופגניות מרנג

סופגניות פשוטות להכנה לחג החנוכה

תפוח אדמה אפוי עם טריק

תפוח אדמה אפוי בתנור עם טריק ההקפאה

רביולי לבבות סלק

לכבוד טוב באב - לבבות סלק מלאות בגבינת עיזים ופאקן קלוי

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!