רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
מאפינס אגוזי המלך - סטייל סופגנייה
מתכון

מאפינס אגוזי המלך - סטייל סופגנייה

כ-30 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

למאפינס

לקישוט ומילוי

אופן ההכנה

מאפינס טעימים עם אגוזי המלך ופיזור של אבקת סוכר ומילוי ריבה


1. מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.

2. בקערה של מיקסר או מעבד מזון מעבדים את החמאה והסוכר לקרם אחיד.

3. מוסיפים את הביצים ומקציפים, מוסיפים את השמנת החמוצה ומקציפים.

4. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, האגוזים והמלח.
ומוסיפים לקערת המערבל ומעבדים לתערובת/קרם אחידה.

5. משמנים עם תרסיס השמן את תבנית שקעי המאפינס. יוצקים מהתערובת לתבנית.

6. אופים למשך 15-20 דקות, בודקים ע"י קיסם שנינעץ במאפינס ויוצא יבש.

7. מוציאים ומצננים.

8. הצעת הגשה: לפזר אבקת סוכר ולהזריק לאמצע המאפינס קונפיטורת דובדבנים או כל דבר שאוהבים.
או לאכול ככה בלי קישוט או מילוי.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות