מצרכים למתכון סלט החצילים הפיקנטי של אורלי עם פטריות שמפיניון

מצרכים
2 יחידות בצלים חתוכים לקוביות
2 קילוגרם חתוכים לקוביות
0.25 כפית פפריקה מתוקה
0.5 כפית כמון
4 יחידות עגבניות קצוצות דק
1 יחידה תרסיס שמן זית או קנולה
0.25 כפית מלח
2 כפות רסק עגבניות
2 שיני שום פרוסות
1 קופסא פטריות שמפניון (400 גרם)
0.25 כפית פלפל שחור
1 יחידה פלפל חריף חתוך דק, נקי מגרעינים

אופן הכנת מתכון סלט החצילים הפיקנטי של אורלי עם פטריות שמפיניון - בריא, טעים וכייפי

ההכנה:
1. במחבת עמוקה על אש בינונית מרססים עם תרסיס השמן, ומטגנים קלות את החצילים.

2. מוציאים את החצילים מהמחבת, מרבסים שוב עם תרסיס השמן ומטגנים את הבצל והשום לריכוך ושקיפות.

3. מוסיפים את הפטריות, הפלפל החריף, העגבניות, הרסק, הכמון, הפלפל שחור, הפפריקה המתוקה והמלח.
 מערבבים טוב לתערובת אחידה.

4. מביאים לרתיחה קלה ומנמיכים את האש, ומחזירים את החצילים ומערבבים.

5. נותנים בישול לעוד 5-6 דקות ומערבבים מידי פעם.

6. סוגרים ונותנים שיתקרר. מעבירים לקופסת איחסון ומכניסים למקרר עד להגשה.
** הסלט טוב ל-3-4 ימים.

נערך לפני 4 שנים על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לסלט החצילים הפיקנטי של אורלי עם פטריות שמפיניון סלט חצילים פטריות פיטריות שמפיניון סלטים בריא צמחוני טבעוני כיף אירוח אורחים הגשה אוכל טעים בישול תענוג תזונה נכונה
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

סלט עוף

סלט ירקות טריים עם נתחי עוף מטוגנים

סלט ירקות פשוט להכנה

תערובת לסלט צ’וקולומומו, עשירה בחומצת אומגה, בסידן, אבץ ובמינרלים נוספים

תפוח מסוכר

הטעם המתקתק והנוסטלגי של תפוח מצופה בסוכר בצבע מאכל אדום

שוקופלת ומרשמלו

שוקו מקופלת חם עם מרשמלו צרוב

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!