מצרכים למתכון בורקיטס קמח שיפון מלא במילוי תפוחי אדמה

לציפוי
1 יחידה שומשום לא חובה
1 יחידה ביצה טרופה
מרכיבים
200 גרם מרגרינה מומסת או 200 מ"ל שמן
1 יחידה תבנית תנור מרופדת נייר אפייה
0.5 כפית מלח
1 כוס קמח לבן
1 חבילה שמנת חמוצה 9%
2 כוסות קמח שיפון מלא
למלית תפוחי האדמה
0.25 כפית פלפל שחור
0.25 כפית מלח
4 יחידות תפוחי אדמה בינוניים

אופן הכנת מתכון בורקיטס קמח שיפון מלא במילוי תפוחי אדמה - בורקיטס טעימים עם שילוב קמח שיפון

ההכנה:
1. להכנת הבצק:
שמים בקערה גדולה את הקמחים והמרגרינה המומסת ולשים למעין עיסת פירורים.
מוסיפים את שאר מרכיבים לבצק וממשיכים ללוש לקבלת בצק רך וחלק.
עוטיפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר מינימום שעה.

2. במקביל מכינים את המלית:
מבשלים את התפוח האדמה עד שמתרכך, מועכים אותו לפירה.
מתבלים במלח ופלפל שחור, בודקים טעם ומתקנים עם צריך.

3. להכנת הבורקיטס:
מחממים את התנור ל-180 מעלות (חום בינוני), מחלקים את הבצק ל-2 חלקים,
ומרדדים כל חלק, חורצים עם רינג עגול, עיגולים.
ממלאים באמצע כל עיגול קצת מהמלית שהכנו, סוגרים את העיגול.
חורצים בקצוות עם מזלג לסגירה טובה, וגם חורצים קלות בחלק העליון של הבורקיטס.
מניחים בתבנית אפייה שמרופדת עם נייר אפייה, ומורחים על הבורקיטס ביצה טרופה ומפזרים שומשום (לא חובה).

4. מכניסים לתנור כ-20 דקות ומוציאים שיתקררו.

נערך לפני 3 שנים על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לבורקיטס קמח שיפון מלא במילוי תפוחי אדמה בורקיטס קמח שיפון שופרסל טעים אפייה מאפה אוכל תפוח אדמה כיף אירוח ארוחה אורחים בצק בצק פריך
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

רוגלך ביתי

מתכון משגע לרוגלך פרווה ביתי

הלחמניות המתוקות של אורלי

לחמניות טעימות ומפנקות

סלט עגבניות ומוצרלה

סלט עגבניות שרי עם כדורי מוצרלה ואורגנו

עוגת שכבות של לוטוס, מוס מסקרפונה וניל וקראנץ׳ קורנפלקס

תחתית של עוגיות לוטוס ושקדים עם מוס מסקרפונה וניל וקראנץ׳ קורנפלקס

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!