מצרכים למתכון בראוניז נוטלה ועוגיות אוראו

למתכון
1.5 יחידות כוסות נוטלה
0.13 כפית מלח
0.25 כוס קקאו
0.25 כוס קמח
8 יחידות עוגיות אוראו במילוי שוקולד או וניל
2 יחידות ביצים

אופן הכנת מתכון בראוניז נוטלה ועוגיות אוראו - קינוח טעים במיוחד ועשיר בשוקולד! צירוף של נוטלה ואוראו שאף פעם לא מאכזב

1. מחממים תנור ל-180 מעלות
2. במעבד מזון (או בעזרת שקית ופטיש שניצלים/ מערוך) שוברים את עוגיות האוראו לחתיכות גדולות יחסית.
3. במיקסר מקציפים ביצים למשך כדקה עד לקבלת תערובת בהירה. 
4. מוסיפים נוטלה וממשיכים להקציף למשך כ-30 שניות.
5. מוסיפים את יתר המרכיבים מלבד העוגיות. 
6. לבסוף מוסיפים את עוגיות האוראו לעיבוד קצר. 
7. מעבירים לתבנית קטנה 20X20 ס״מ, משומנת ומרופדת בנייר אפייה להוצאה קלה יותר של הבראוניז. 
8. מכניסים לתנור למשך 20 עד 25 דק׳.
9. מוציאים ומניחים להתקרר בטמפרטורת החדר. מומלץ להכניס אותן למקרר למשך כשעה ורק אז לחתוך.
10. ניתן לחמם מעט במיקרו למי שאוהב לאכול אותן חמימות. 
בתאבון!

נערך לפני 3 שנים על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לבראוניז נוטלה ועוגיות אוראו עוגיות בראוניז בראוניז עוגת בראוניז הכנת עוגיות וידיאו בראוניז מה בסיר
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

רולדת ריבת חלב

רולדת ריבת חלב מבצק שמרים

אלפחורס

עוגיות אלפחורס במילוי ריבת חלב וציפוי קוקוס

מתכון לחג

עוף בצ'ילי דבש ואגוזים

מתכון לעוף מיוחד מתאים לארוחת שישי וראש השנה

סמבוסק אפוי עם מילוי חומוס ובצלים

כיס בצק ממולא בתערובת מתובלת של גרגירי חומוס, בצל, כרישה ותבלינים

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!