מצרכים למתכון ספגטי בולונז צמחוני

מתאים ל 4-6 מנות
2 שיני שום קצוצות
0.5 חבילה פסטה, מבושלת לפי הוראות האריזה
1 כפית ג׳ינג׳ר קצוץ
1 כף שמן זית
1 כף צ׳ילי גרוס
1 יחידה בולונז צמחוני
2 יחידות פחיות עגבניות מרוסקות משומרות
1 יחידה המצרכים
1 כוס מים
0.5 חבילה טבעול טחון
0.25 כוס יין אדום
1 חבילה פטריות קצוצות דק
1 יחידה מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 יחידה גזר בינוני קצוץ דק
1 כף רוטב סויה
1 יחידה בצל קטן קצוץ דק
1 יחידה בזיליקום טרי

אופן הכנת מתכון ספגטי בולונז צמחוני - בולונז צמחוני - גרסה טובה לא פחות מהגרסה הבשרית!

1. מחממים שמן זית בסיר גדול ומזהיבים את הבצל, השום והג׳ינ׳ר למשך כדקה על אש בינונית-גבוהה. 
2. מוסיפים צ׳ילי גרוס וממשיכים להזהיב למשך כשתי דקות.
3. מוסיפים את הירקות ומטגנים עד לאידוי הנוזלים.
4. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, ממלאים פחית אחת במים ומוסיפים לסיר.
5. מוסיפים יין אדום, מלח ופלפל שחור, מערבבים ומכסים למחצה.
6. מבשלים את הרוטב למשך כ-45 דק׳ עד להסמכה, על אש בינונית-נמוכה. 
7. לקראת סיום הבישול- מבשלים את הפסטה במי מלח. 
8. מסננים ומוסיפים לסיר עם הרוטב.
9. מוסיפים רוטב סויה ועלי בזיליקום טריים.
10. מערבבים מעט ומכסים למשך כ-10 דק׳, כך שהפסטה תספוג את הרוטב. 
ניתן להוסיף מעל גבינת פרמז׳ן מגורדת.
בתאבון!

נערך לפני שנה על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לספגטי בולונז צמחוני בולונז צמחוני בולונז לצמחונים מתכון ספגטי צמחוני מתכון פסטה צמחונית
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

פסטה ברוטב סלק ואגוזים

פסטה פשוטה להכנה ברוטב של סלק ואגוזים

מניפות תפוחי אדמה

מניפות תפוחי אדמה בתוספת עשבי תיבול

גביניות / 3 עוגות רומניות

המתכון הבא יכול לשמש לשלוש עוגות רומניות או לגביניות אישיות מדהימות

חטיפי שוקולד עם חמאת בוטנים

חטיפי שוקולד ממכרים עם הפתעה של מילוי חמאת בוטנים בפנים

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!