מצרכים למתכון ספגטי בולונז צמחוני

מתאים ל 4-6 מנות
2 שיני שום קצוצות
0.5 חבילה פסטה, מבושלת לפי הוראות האריזה
1 כפית ג׳ינג׳ר קצוץ
1 כף שמן זית
1 כף צ׳ילי גרוס
1 יחידה בולונז צמחוני
2 יחידות פחיות עגבניות מרוסקות משומרות
1 יחידה המצרכים
1 כוס מים
0.5 חבילה טבעול טחון
0.25 כוס יין אדום
1 חבילה פטריות קצוצות דק
1 יחידה מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 יחידה גזר בינוני קצוץ דק
1 כף רוטב סויה
1 יחידה בצל קטן קצוץ דק
1 יחידה בזיליקום טרי

אופן הכנת מתכון ספגטי בולונז צמחוני - בולונז צמחוני - גרסה טובה לא פחות מהגרסה הבשרית!

1. מחממים שמן זית בסיר גדול ומזהיבים את הבצל, השום והג׳ינ׳ר למשך כדקה על אש בינונית-גבוהה. 
2. מוסיפים צ׳ילי גרוס וממשיכים להזהיב למשך כשתי דקות.
3. מוסיפים את הירקות ומטגנים עד לאידוי הנוזלים.
4. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, ממלאים פחית אחת במים ומוסיפים לסיר.
5. מוסיפים יין אדום, מלח ופלפל שחור, מערבבים ומכסים למחצה.
6. מבשלים את הרוטב למשך כ-45 דק׳ עד להסמכה, על אש בינונית-נמוכה. 
7. לקראת סיום הבישול- מבשלים את הפסטה במי מלח. 
8. מסננים ומוסיפים לסיר עם הרוטב.
9. מוסיפים רוטב סויה ועלי בזיליקום טריים.
10. מערבבים מעט ומכסים למשך כ-10 דק׳, כך שהפסטה תספוג את הרוטב. 
ניתן להוסיף מעל גבינת פרמז׳ן מגורדת.
בתאבון!

נערך לפני 8 חודשים על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לספגטי בולונז צמחוני בולונז צמחוני בולונז לצמחונים מתכון ספגטי צמחוני מתכון פסטה צמחונית
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

פסטה פסטו

רוטב פסטו אמיתי לפסטה מושלמת

עלי גפן ממולאים

מתכון נהדר וקל להכנה של עלי גפן מדהימים, הנשנוש האולטימטיבי לכל משפחה בישראל

פרנץ' טוסט - לחם מטוגן

מתכון לפרנץ' טוסט ביתי טעים ביותר

חיתוכי שכבות נוטלה

חיתוכי שכבות נוטלה בהכנה מהירה והטעם נפלא

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!