מצרכים למתכון טארט תפוחים אירי

למלית
0.25 כפית קינמון
0.5 יחידה מיץ חצי לימון
1 גרם סוכר
1 יחידה גרידת לימון מלימון
4 יחידות תפוחים בינוניים
225 גרם קמח
למאפה בצק
2 כפות סוכר
0.5 כוס חמאה חתוכה לקוביות
1 יחידה ביצה
23 כפות מים קרים כקרח

אופן הכנת מתכון טארט תפוחים אירי - טארט תפוחים בסגנון אירי - טעים ומגניב

1. מכניסים לקערה את הקמח ומקציפים עם הסוכר.
2. משלבים חמאה באמצעות בלנדר מאפה, מזלג או מעבד מאפה, עד שמתקבלים פירורים.
3. מוסיפים ביצה ומים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מחלקים את הבצק ל 2 חלקים, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר פלסטיק במשך 30 דקות לפחות.
5. חותכים את התפוחים לפרוסות דקות. מניחים אותם בקערה, מוסיפים את מיץ הלימון, גרידת הלימון, הסוכר והקינמון ומערבבים את התערובת
6. מחממים תנור ל 180C. משמנים 23 ס"מ צלחת טארט אירית עם מעט חמאה.
7. מרפדים צלחת מוכנה עם בצק מגולגל ולוחצים על הקצוות. חותכים את הבצק העודף.
8. מסדרים את התפוחים על גבי הבצק. מברישים עם מים את הקצוות של הקרום.
9. מגלגלים את הפיסות של הבצק ומכסים את התפוחים


כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לטארט תפוחים אירי מתכון לטארט תפוחים טארט תפוחים לשבועות מתכון לשבועות
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

רולדת ריבת חלב

רולדת ריבת חלב מבצק שמרים

כעכים מלוחים

מתכון לכעכים מלוחים טעימים מאוד!

עוגיות בוטנים וקרמל

עוגיות פריכות עם רוטב בוטנים וקרמל בציפוי שוקולד

תפוח אדמה ורוזמרין בתנור

מחפשים מתכון לארוחת צהריים? תפוח אדמה ורוזמרין בתנור

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!