מצרכים למתכון גרנולה דלת שומן

מצרכים ל12 מנות
0.25 כוס שמן
3 כוסות מצה פארפל
1 כוס צימוקים או פירות יבשים קצוצים אחרים
0.25 כפית מלח
0.5 כוס אגוזים קצוצים
1 יחידה קליפת תפוז מגוררת
0.33 כוס סוכר
0.5 כוס קוקוס
1 כפית קינמון

אופן הכנת מתכון גרנולה דלת שומן - גרנולה טעימה וכשרה לפסח

1. מחממים תנור ל 350 מעלות
2. משלבים את הפארפל, קוקוס ואגוזים בקערה גדולה
3. מורחים על נייר אפייה טפלון ואופים 20 דקות
4. בינתיים, בסיר שני ליטר משלבים שמן, סוכר ומלח
5. מבשלים, תוך בחישה מתמדת
6. מוסיפים את תערובת פרפל ומערבבים עד לתערובת אחידה
7. מוסיפים קינמון וקליפת תפוז מגוררת
8. מורחים על נייר אפייה טפלון
9. אופים 20 דקות ומערבבים לעתים קרובות
10. מוסיפים צימוקים. שוברים את הכל לחתיכות גדולות עם מרית
11. מאחסנים במיכל סגור במקרר עד ההגשה


כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לגרנולה דלת שומן מתכון לגרנולה גרנולה כשרה לפסח מתכון לגרנולה כשרה לפסח
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

עוגת גבינה ושוקולד לבן עם ממרח לוטוס

עוגה קלילה שמצליחה לשלב בתוכה פעמיים עוגיות לוטוס קרמליות

מופלטה למימונה

מתכון למופלטות למימונה היישר מהמטבח המרוקאי

עוגת סולת תפוזים מתוקה

עוגת הסולת הטובה והמוכרת בתוספת של תפוז מגורד וטעם שמזכיר זמנים אחרים.

דיאטת לימונים

מתכון לימונים נהדר למי שרוצה לרדת במשקל

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!