1. מחממים את התרד בסיר עם חצי כוס מים, עד שהוא נהיה מופשר לחלוטין (או במיקרוגל).
2. מסננים את התרד.
3. מפוררים את המצות ויוצקים את התרד ואת הנוזל הנותר מעליהם.
4. מערבבים היטב ומוסיפים את הביצים, מלח, אגוז מוסקט ופלפל.
5. מחממים את המרגרינה במחבת 12 אינץ' ומוסיפים את תערובת התרד.
6. מבשלים על אש בינונית, ללא מכסה, במשך 5 דקות מכל צד.
7. מפזרים פרמזן מגוררת ומגישים מיד.
קיש יפייפה חגיגי וטעים
פשטידת תרד טעימה וקלה להכנה
תבשיל עוף ברוטב אדום עם ירקות
אתם מכירים את הקינוח שבא בטעמים שונים כמו אגוזים, שוקולד, חלבה וכו' ? אין מישהו שלא מכיר את הקיורטוש המופלא - הנה ה...