מצרכים למתכון פילה בקר עם מלח

מצרכים למתכון
2 כפות רוזמרין
1 קילוגרם בשר בקר
1 קילוגרם מלח
1 כוס מים
1 גרם פלפל שחור

אופן הכנת פילה בקר עם מלח - מתכון טעים לחגים ושבתות - סרטון וידיאו

1. מפלפלים את בשר הבקר.
2. בקערת ערבוב גדולה מערבבים את המלח, רוזמרין ומים.
3. מורחים שכבה דקה של מלח על תבנית האפייה.
4. מניחים את פילה הבקר למעלה ומכסים עם המלח שנותר.
5. מוודאים שכל פילה הבקר מכוסה.
6. אופים בחום של 250 מעלות / 120 מעלות צלזיוס במשך 45-60 דקות
או עד לטמפרטורה הפנימית היא כ 120 מעלות.
7. להסיר ולתת לו להיות בחוץ 15 דקות.
8. להסיר את המלח מפילה הבקר ולנקות אותו.
9. פורסים ומגישים עם ירקות קלויים. 
10. בתיאבון !


כשרות: כשר בשרי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לפילה בקר עם מלח בשר בקר מתכון בשר לשבת בשר בקר לשישי
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

קובה בורגול

קובה בורגול במילוי בשר

ביף וולינגטון

סינטה עטופה בדוקסל פטריות ובצק עלים

לחמניות כוסמין

16 לחמניות מקמח כוסמין

עוגיות סילאן פריכות מקמח מלא וסוכר חום

העוגיות הטעימות האלה מאוד אהובות על בני הבית שאוהבים לנשנש אותם

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!