מצרכים למתכון קציצות בטטה ואורז

אביזרים
1 טיפה שמן להברשה או תרסיס שמן
1 יחידה נייר אפייה
רכיבים למתכון
0.5 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
0.5 כוס אורז עגול
0.5 כפית פפריקה מתוקה
1 יחידה ביצה גדולה או 2 ביצים קטנות
1 יחידה בצל יבש מגורד
0.5 כפית מלח
1 כף שמן
2 יחידות בטטות בינוניות קלופות מגורדות דק
1 יחידה תבנית תנור
3 כפות קמח מצה או 4 כפות פירורי לחם

אופן הכנת מתכון קציצות בטטה ואורז - קציצות קלות להכנה, בריאות וטעימות

1. מבשלים 1/2 כוס אורז עגול לפי הוראות יצרן, ברגע שמוכן מוציאים מהאש ומצננים.

2. מחממים תנור ל-190 מעלות. מניחים נייר אפייה על תבנית תנור.

3. בקערה מכניסים את כל מרכיבי הקציצות ומערבבים לעיסה אחידה.

4. מרטיבים קלות את הידיים ויוצרים קציצות מהעיסה בקוטר של כ-5 ס"מ ובעובי של כ-1.5 ס"מ לערך.
ומניחים אותן בתבנית התנור ומברישים אותן בקצת שמן או מרססים.

5. מכניסים לאפייה של כ-25-30 דקות. הופכים את הקציצות ומחזירים לאפייה של עוד כ-10 דקות נוספות עד שמזהיבות.

6. מוציאים מהתנור ומצננים קלות לפני הגשה, בתאבון.

נערך לפני 2 שנים על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לקציצות בטטה ואורז קציצות בטטה אורז טעים בריא בריאות קל כיף אפייה מתכון משפחה ארוחה פינוק שבועות צמחוני
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

כוסמת

מתכון בסיסי להכנת כוסמת

תבשיל גריסי פנינה וירקות

מנה מאוד בריאה וטעימה

כשר לפסח

גלידת תות ביתית

מתכון קליל ופשוט לגלידה ביתית בטעם תות , עם חתיכות הפרי - מתאימה לפסח ודיאטטית!

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!