1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקרימים חמאה ואבקת סוכר לקרם חלק.
2. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
3. מזלפים מיד בעזרת שק זילוף וצנטר משונן עוגיות בגודל של כ2-3 מ"מ.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ12 דקות או עד שהעוגיות יציבות וזהובות.
5. מצננים היטב ושומרים בקופסא אטומה.כ 50-60 יחידות.
עוגה פאדג׳ית מלאת שוקולד ונמסה בפה לרגע של כיף
מתכון קליל להכנה לעוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח, לא ניתן לוותר על העוגיות האלה בפסח ליד הנס קפה בבוקר באחריות
פשטידת תרד טעימה וקלה להכנה
מתכון לעוגיות טבעוניות מעולות עם חמאת בוטנים