• מנקים היטב את הכרובית ומפרידים לפרחים, ושוטפים היטב.
• מרתיחים ל5 דקות, מורחים שמן בתבנית - מפזרים פירורי לחם בתבנית ושמים את הכרובית מעל.
• קוצצים בצל ירוק ומפזרים.
• בקערה טורפים ביצים, מיונז, אבקת מרק בצל, מלח, פלפל שחוק וקמח תופח - מערבבים יחד הכל, ושופכים על הכרובית.
• מכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ30 דקות עד הזהבה.
בהצלחה ובתיאבון !
קיש יפייפה חגיגי וטעים
קיש ברוקולי עם גבינות טעים וקל להכנה
היום אין ילד שלא אוהב פירה במנה העיקרית שלו, קבלו מתכון לכדורי פירה, בציפוי פירורי לחם עם בצל ושומשום
העובדה שפסח הגיע לא אומר שאי אפשר להנות מקרפ טעים ומושחת