1. מחממים תנור ל180 מעלות
2. מערבבים חומרים יבשים במיקסר עם וו לישה
3. מוסיפים שמן וביצה ומערבבים
4. מוסיפים מים בהדרגה
5. מניחים את הבצק למנוחה של 10 דקות
6. פותחים את הבצק וממלאים בגבינות
7. מורחים מעל ביצה ושמים שומשום
8. מכניסים לתנור למשך רבע שעה או עד שהבצק מזהיב
בתיאבון :)
חלה מהממת שאי אפשר להפסיק לאכול
פיצה ביתית ללא התפחה
מתכון לקינוח שחיתות שכל ילד חולם עליו, עוגת קסטה ענקית וממכרת
המתכון הבא מביא לנו שילוב מנצח של רולדת ביסקוויטים עם קוקוס שנותן טוויסט מעניין