מצרכים למתכון בחושה פרג ואגסים

מצרכים למתכון
170 גרם סוכר דמררה
70 גרם חמאה רכה
1 יחידה אגס מגורד גס
50 גרם שקדים טחונים
3 יחידות ביצים גודל מדיום
170 גרם סוכר לבן
200 גרם שמנת חמוצה 15%
100 גרם פרג טחון
1 כף תמצית וניל איכותית
40 גרם שמן קנולה
1 יחידה אגס פרוס דק לעיטור{כ 2-1 ממ}
10 גרם אבקת אפיה
180 גרם קמח

אופן הכנת מתכון בחושה פרג ואגסים - עוגה בחושה מעולה עם תוספת אגסים

1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקרימים במהירות גבוהה חמאה, סוכרים, שמן ווניל עד קבלת קרם תפוח ובהיר כ2-3 דקות
2. מוסיפים את הביצים בהדרגה תוך כדי ערבוב במיקסר עד שהן נטמעות בקרם החמאה ומתקבלת תערובת אחידה
3. מוסיפים את הקמחים(קמח, שקדים, פרג וא. אפיה) ומערבבים ידנית
4. לבסוף מוסיפים אגס מגורד ושמנת ומערבבים לבלילה אחידה
5. יוצקים לתבנית אינגליש קייק, מסדרים מעל את פרוסות האגס
6. אופים כ45 דקות בתנור שחומם מראש ל175 מעלות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא לח עם מעט פירורים


כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לבחושה פרג ואגסים עוגה בחושה מתכון לעוגה בחושה עוגת פרג מעולה
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד בטעם של פעם

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד שולה רחום מהספר טעם לחיים

קציצות הודו עם כרישה

קציצות בשר שווארמה הודו עם כרישה

סלט פסטה

סלט פסטה פסטו עם עגבניות שרי ועלי בייבי

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!