1. מחממים את התנור ל 200 מעלות.
2. בתבנית עם נייר אפייה משומן מניחים את פרוסות הדלעת בשכבה אחת.
3. מורחים על הפרוסות שמן זית ומוסיפים את הטבלינים.
4. אופים בתנור כ-20 דקות עד שהחתיכות מתרככות.
5. אוכלים בהנאה.
6. בתיאבון (:
*ניתן לאכול עם הקליפה או להסיר אותה לפני האכילה.
ארוחת ערב טעימה וכיפית, פסטה שמנת פטריות עם טויסט
מניפות תפוחי אדמה אפויים בתנור, בתוספת של תיבול מיוחד המוסיף טוויסט מעניין
מנה תאילנדית קלאסית, קלילה, בריאה וטעימה
מנה קלילה ומהירה כתוספת לכל ארוחה