1. בקערה מערבבים היטב את מצרכי המילוי.
2. חותכים את תפו"א והחציל לפרוסות ( 2 פרוסות מחוברות ) כמו פה של ברווז כמו שמכינים מוסקה ואת הכרובית חותכים באמצע וממלאים בבשר.
3. את הירקות טובלים בביצה ולאחר מכן בקמח ומטגנים
4. להכנת הרוטב מערבבים בסיר מעט שמן, פפריקה אדומה, מלח, כוסברה ,נענע, רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות ומים.
5. מסדרים את המפרום בסיר ומוספים את הרוטב ומבשלים כחצי שעה.
ישנה אפשרות לשים בתבנית ולהכניס לתנור כ 45 דקות מכסה בניר כסף ובסיום להוריד את ניר הכסף ולהמשיך עוד 10 ד' מומלץ .