רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
מפרום

מתכון

מפרום

כ-60 דקות בינוני כשר בשרי

מצרכים למתכון

מילוי
ירקות ורוטב

אופן ההכנה

מפרום טריפוליטאי מסורתי מעולה! ממולאים עשירים ועסיסיים של בית, והטעם? חכו חכו

 

1. בקערה מערבבים היטב את מצרכי המילוי.

2. חותכים את תפו"א והחציל לפרוסות ( 2 פרוסות מחוברות ) כמו פה של ברווז כמו שמכינים מוסקה ואת הכרובית חותכים באמצע וממלאים בבשר.

3. את הירקות טובלים בביצה ולאחר מכן בקמח ומטגנים

4. להכנת הרוטב מערבבים בסיר מעט שמן, פפריקה אדומה, מלח, כוסברה ,נענע, רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות ומים.

5. מסדרים את המפרום בסיר ומוספים את הרוטב ומבשלים כחצי שעה.

ישנה אפשרות לשים בתבנית ולהכניס לתנור כ 45 דקות מכסה בניר כסף ובסיום להוריד את ניר הכסף ולהמשיך עוד 10 ד' מומלץ .


ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?

מתכונים מומלצים

מה בסיר אינסטגרם
טיימר בישול
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות