מצרכים למתכון תפוח מסוכר

מצרכים למתכון
4 כוסות סוכר
20 יחידות תפוחים קטנים
1 כוס גלוקוזה
1.5 כוסות מים
1 יחידה צבע מאכל אדום

אופן הכנת מתכון תפוח מסוכר - הטעם המתקתק והנוסטלגי של תפוח מצופה בסוכר בצבע מאכל אדום

• בשלב הראשון נצטרך לשפד את כל התפוחים  השטופים על מקלות/ שיפודים.
• ניקח את סוכר, מים וגלוקוזה, נרתיח אותם על הגז עד שמתקבלות בועות ממש ממש קטנות.
• לאחר שראינו את הבועות הקטנות נוסיף את הצבע מאכל (אדום) ונערבב היטב.
• נוריד את התערובת האדומה מהגז, נטבול את התפוח ונניח אותו הפוך על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

מהו גלוקוזה בעצם?
התפקיד של הגלוקוזה הוא למנוע התגבשות סוכר.

המתכון שייך למעיין זליאט

כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לתפוח מסוכר תפוח מסוכר תפוח על מקל מתכון קל תפוח מתוק קינוח קל סוכריה סוכריה על מקל תפוח סוכריה תפוח תפוחים
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

חטיפי פצפוצי אורז

חטיף אנרגיה מהיר של פצפוצי אורז, טחינה, שומשום וסילאן

כדורי שוקולד מצופים

כדורי שוקולד בציפוי נוטלה, זיגוג סוכר וקיווי

גליליות ממולאות בקצפת וניל

גליליות ממולאות בקצפת וניל - ממכר וטעים!!

אנטיפסטי ללג בעומר

אנטיפסטי ירקות, במרינדה טעימה. להכנה במדורה או בתנור הבייתימנה טובה לצמחונים, טבעונים, ללא גלוטן - בריא ודיאטטי.

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות

שלב ראשון צריך לשטוף ולנגב את התפוחים!!!!


1
0