מצרכים למתכון קובה אדומה

מצרכים
1 יחידה בצל קצוץ
1 יחידה עלי סלרי קצוצים
0.5 קילוגרם בשר טחון
1 יחידה בצל קצוץ
0.5 קילוגרם בשר טחון
1 יחידה עלי סלרי קצוצים
תבלינים
1 יחידה מלח
1 יחידה סוכר
1 יחידה בהרט
1 יחידה מלח
1 יחידה פלפל שחור
1 יחידה מיץ לימון

אופן הכנת קובה אדומה - מתכון מיוחד לקובות אדומות

אופן הכנת הקובה:
מערבבים את הכל יחד,
לוקחים חצי קילו סולת,
כף שטוחה מלח,
כוס ורבע מים כוס מדידה - מערבבים.
אם הבצק קשה יש להוסיף קצת מים. 
יוצרים כדורים משטחים וממלאים בבשר ומגלגלים.

אופן הכנת הרוטב:
נאוה משתמשת במיץ עגבניות של ספרינג קרטון,
מוסיפים 3 רסק עגבניות קרטון.
ממלאים מים ומוסיפים מלח.
לבשל 20 דק', כשהרוטב חם לא להנמיך את הלהבה.
מוסיפים את הקובות בזהירות, מערבבים ומבשלים 15 דק' על אש גבוהה.

בתאבון (:


כשרות: כשר בשרי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לקובה אדומה קובה קובה אדומה הכנת קובה
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

מרק פטריות

מרק פטריות טריות קטיפתי

קובה סלק

מתכון לקובה סלק אותנטית אסלית, מי שטעם קובה בחייו יודע מהו טעמו האדיר והממכר

כשר לפסח

לאפות כשרות לפסח

קלה להכנה, נראת כמו לאפה רגילה וגם הטעם דומה מאוד

הממולאים המפונקים של אורלי עם פתיתי כוסמין מלאים

פלפל אדום ועגבנייה ממולאים במילוי מפנק ומתקתק, מתכון מאוד בריא שמתאים לכולם

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!