מצרכים למתכון דלורית ממולאת בסלט קינואה

מרכיבי המנה
15 גבעולים עירית
0.5 כוס קינואה
2 יחידות דלורית
2 גבעולים טימין
1 יחידה לימון
20 יחידות חמוציות
20 יחידות אגוזי מלך

אופן הכנת מתכון דלורית ממולאת בסלט קינואה - תוספת מרהיבה לארוחה טובה

דלורית ממולאת בסלט קינואה

דלורית:
חצויה ומגולענת.
מריחה של שמן זית, מעט טימין, פלפל גרוס ומלח גס. 
לתנור (180מעלות) עד השחמה.

לסלט קינואה:
מבשלים קינואה במים רותחים כ 10 דקות עד שמתרכך ונהיה שקוף. מסננים.
מערבבים עם חמוציות, אגוזים (פאקן /קשיו) ועירית.
מתבלים במלח, שמן זית והרבה לימון.
ממלאים את הדלורית ובעזרת כף יוצרים צורת חצי כדור.

נערך לפני 4 שנים על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לדלורית ממולאת בסלט קינואה סלט קינואה בריאות תוספת
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

סלט עוף

סלט ירקות טריים עם נתחי עוף מטוגנים

סלט כרוב סגול ואגסים

סלט כרוב סגול ואגסים ברוטב מיונז

קרקר מתובל טבעוני וללא גלוטן

מתכון לקרקרים שכולם יכולים להנות.

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!