מצרכים למתכון מרק ברוקולי

מרכיבי המרק
2 יחידות בצלים קטנים
2 שיני שום
30 יחידות גר חמאה
0.5 ליטר חלב (או שמנת לגרסה מושחתת יותר)
1 יחידה ציר ירקות/ מים
2 חבילות ברוקולי
2 כפות קורנפלור

אופן הכנת מתכון מרק ברוקולי מפנק ועשיר במיוחד

בסיר המרק ממיסים חמאה ומטגנים בצל עד לשקיפות, מוסיפים שום קצוץ דק ומטגנים 2 דקות.
מסירים מהברוקולי את הגזעים העבים ומוסיפים לסיר. ממלאים בציר ירקות או מים עד לכיסוי ומבשלים בסיר מכוסה עד שגזע הברוקולי מתרכך.
טוחנים במוט בלנדר. מתבלים במלח (כ 2 כפיות), פלפל לבן (ככפית. אפשר פלפל שחור) וחצי כפי אגוז מוסקט.
בקערה בצד ממיסים 2 כפות קורנפלור בחצי ליטר חלב.
מביאים את המרק לרתיחה קלה ומוסיפים את החלב. מערבבים עד להסמכה. מתקנים תיבול.
מקשטים בפרחי ברוקולי חלוטים ושמן זית.

לגרסה יותר מושחתת:
במקום חלב, להוסיף שמנת לבישול.

נערך לפני 2 שנים על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון למרק ברוקולי מרק ברוקולי
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

מרק פטריות

מרק פטריות טריות קטיפתי

קובה אדומה

מתכון מיוחד לקובות אדומות

גלידוניות ביס

גלידוניות אישיות וקטנות , ממכרות וטעימות!

כופתאות אורז במילוי בשר

כופתאות אורז במילוי בשר - ארוחה מושלמת לצהריים

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!