מצרכים למתכון דג אפוי בנייר אפייה

מצרכים למתכון
1 יחידה יין לבן
1 יחידה מלח פלפל
8 יחידות פילה דג אהוב עליכם
1 חבילה ברוקוליני או ברוקולי חתוך לפרחים קטנים
2 יחידות גזרים
2 יחידות בצל בינוניים /8 שאלוט
12 יחידות שרי חצויים
4 שיני שום קצוצים גס
1 יחידה טימין

אופן הכנת מתכון דג אפוי בנייר אפייה - דג עסיסי וטעים ברמות אחרות

חולטים את הברוקולי במים רותחים 3 דקות ומוציאים למי קרח לעצירת הבישול.
חותכים את הגזרים לחצאים, את הבצל לשמיניות (את השאלוט לחצאים) מושחים בשמן זית ומלח וצולים בתנור בחום של 200 מעלות לחצי שעה.
אחכ חותכים את הגזר לחתיכות קטנות יותר.
בתנור בחום של 200 מעלות 

מכניסים את כל הירקות לקערה מתבלים בטימין, מלח, פלפל ושמן זית.
את הפילטים מתבלים במלח ופלפל.

פותחים 4 ניירות אפייה. במרכז כל נייר מניחים:
 2 פילטים על הצד של העור, מגוון ירקות,פרוסות שום, טימין ו 2 כפות יין לבן וסוגרים את הקצוות הרמטית.
מכניסים לתנור ל20 דקות בחום 200 מעלות.
מגישים עם לימון.

הדג יוצא עסיסי ברמות אחרות.
מומלץ מאד!!

נערך לפני 3 שנים על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לדג אפוי בנייר אפייה דג ביתי דג קל להכנה דג לשישי
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

חריימה מרוקאי ברוטב אדום

חריימה מרוקאי פיקנטי ברוטב עגבניות ופלפלים

דג סלמון בתנור

דג סלמון בתנור שכולם אוהבים

בורקס בשר עם רוטב פטריות

מומלץ לאירוח או לחגים, טעים בטירוף וגונב את ההצגה!

סלט חצילים טורקי

סלט חצילים מטוגנים עם רוטב עגבניות טורקי

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!