מצרכים למתכון וופל בלגי

מצרכים למתכון
1 כפית אבקת אפייה
2 כוסות קמח
1 כפית תמצית וניל
3 כפות סוכר
2 כפיות סודה לשתיה
2 יחידות ביצים גדולות
0.5 כפית מלח
0.25 כוס עמילן תירס
0.67 כוס חמאה מומסת
2 כוסות חמאה

אופן הכנת מתכון לוופל בלגי ביתי

1. בקערה גדולה, מקציפים ביחד את הקמח, עמילן תירס, אבקת סודה לשתייה, אבקת אפייה, מלח וסוכר. יוצרים גומה במרכז החומרים היבשים ומוסיפים חמאה, ביצים ותמצית וניל.

2. מקציפים את החומרים יבשים עד לקבלת תערובת אחידה, ולאחר מכן מקציפים את כל החומרים יחד. מקציפים במרץ עד שהבלילה נהיית חלקה. מקציפים חמאה מומסת עד שזה כבר שולב לחלוטין.

3. מניחים את הבלילה בצד לנוח במשך 15 דקות.

4. מחממים את המתקן של הוופל בלגי. מרססים טיפה שמן על מנת שהבלילה לא תידבק למכשיר.

5. יוצקים 3/4 - 1 כוס מהבלילה על המכשיר. הופל נהיה מוכן רק כאשר הוא נהיה מוזהב ופריך משני הצדדים.

6. מגישים מיד עם שוקולד נוטלה או מייפל :)


כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לוופל בלגי מתכון לופל בלגי ופל בלגי וופל בלגי וופל בלגי עם שוקולד
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

חטיפי פצפוצי אורז

חטיף אנרגיה מהיר של פצפוצי אורז, טחינה, שומשום וסילאן

קונוסים במילוי קצפת

קונוסים מבצק עלים עם שמנת מתוקה ופודינג וניל וכמובן הדובדבן שבקצפת, קינוח מתאים לאחרי הארוחה.

מלבי עם רוטב תותים וצנוברים קלויים

המלבי הטוב והמוכר עם תוספת של רוטב תותים וצנוברים שמומלץ לטעום

מאפינס אגוזי המלך - סטייל סופגנייה

מאפינס טעימים עם אגוזי המלך ופיזור של אבקת סוכר ומילוי ריבה

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!