מצרכים למתכון סלט חצילים

מצרכים למתכון
3 יחידות עגבניות
3 יחידות חצילים
3 שיני שום
1 יחידה בצל

אופן הכנת מתכון סלט חצילים

לאפות חצילים - 200 מעלות, כ-40 דקות. לחכות שיתקררו, להוריד קליפה ולערבל במעבד מזון. לגרד עגבניות בפומפיה ולאדות אותן במחבת (ללא שמן) - עד שכל הנוזלים ייצאו. במחבת נוספת לטגן בצל עם מעט שמן. להוסיף למחבת (עם הבצל) את החצילים (שרוסקו במעבד המזון), את העגבניות המאודות ושום כתוש. להמליח לפי טעם, ולטגן כ-30 דקות על אש קטנה. בין לבין לערבב. לטיגון לא חייב להוסיף שמן, השמן של הבצל המטוגן מספיק. במידה והתערובת נהיית יבשה בעת הטיגון, ניתן להוסיף טיפה שמן.


כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לסלט חצילים
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

סלט עוף

סלט ירקות טריים עם נתחי עוף מטוגנים

סלט עגבניות ומוצרלה

סלט עגבניות שרי עם כדורי מוצרלה ואורגנו

ערמונים בתנור

ערמונים קלויים בתנור שנהדר להגיש כתוספת למרק

עוגת מנגו טעימה

עוגת מנגו טעימה, גבוהה ועשירת טעם.

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!