מצרכים למתכון חרוסת לפסח

מצרכים למתכון
4 גרם משמשים מיובשים קצוצים דק
1.5 כוסות יין אדום
1 כפית מיץ תפוזים (אופציונלי)
0.25 כפית ציפורן
8 גרם (1 1/2 כוסות) תמרים מיובשים קצוצים דק
8 גרם שקדים קלויים
0.5 כפית קינמון
2.5 כוסות צימוקים אדומים
0.5 כפית מלח

אופן הכנת חרוסת לפסח - מתכון לחרוסת כשרה לפסח

1. מבשלים את היין על אש נמוכה ולאחר מכן מוסיפים את הפירות ותבלינים.

2. מבשלים עד שהפרי המיובש והיין הופכים לסירופ סמיך (כ- 15 דקות)

3. מוסיפים מלח לפי הטעם ומניחים בצד.

4. במעבד מזון, קוצצים את השקדים ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.

5. מוסיפים תערובת פירות למעבד מזון וטוחנים עד שהפרי מתחיל להתמזג לתוך התערובת.

6. מעבירים את הפרי לקערה ומערבבים היטב עם שקדים.

7. מוסיפים את המיץ תפוזים.

8. מגישים בטמפרטורת החדר לארוחת ליל הסדר (:


כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לחרוסת לפסח חרוסת ליל הסדר מתכון לחרוסת חרוסת ביתית
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

טורטיות כשרות לפסח

טורטיות מצופות במילוי בשר טחון כשרות לפסח עם רוטב פטריות

כדורי שוקולד כשרים לפסח

כדורי שוקולד ממצה

מרק עדשים כתומות

מתכון למרק עדשים כתומות מנצח חמים וטעים במיוחד שלא תרצו להפסיק להכין ולאכול

ספינג' מרוקאי

מתכון לספינג' מרוקאי עממי, קל להכנה ביחד עם סירופ מתוק - מתאים גם למימונה.

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!