מצרכים למתכון חרוסת לפסח

מצרכים למתכון
4 גרם משמשים מיובשים קצוצים דק
1.5 כוסות יין אדום
1 כפית מיץ תפוזים (אופציונלי)
0.25 כפית ציפורן
8 גרם (1 1/2 כוסות) תמרים מיובשים קצוצים דק
8 גרם שקדים קלויים
0.5 כפית קינמון
2.5 כוסות צימוקים אדומים
0.5 כפית מלח

אופן הכנת חרוסת לפסח - מתכון לחרוסת כשרה לפסח

1. מבשלים את היין על אש נמוכה ולאחר מכן מוסיפים את הפירות ותבלינים.

2. מבשלים עד שהפרי המיובש והיין הופכים לסירופ סמיך (כ- 15 דקות)

3. מוסיפים מלח לפי הטעם ומניחים בצד.

4. במעבד מזון, קוצצים את השקדים ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.

5. מוסיפים תערובת פירות למעבד מזון וטוחנים עד שהפרי מתחיל להתמזג לתוך התערובת.

6. מעבירים את הפרי לקערה ומערבבים היטב עם שקדים.

7. מוסיפים את המיץ תפוזים.

8. מגישים בטמפרטורת החדר לארוחת ליל הסדר (:


כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לחרוסת לפסח חרוסת ליל הסדר מתכון לחרוסת חרוסת ביתית
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

עוגיות קוקוס קלאסיות לפסח

רגילים להצטייד במלאי של עוגיות קוקוס לקראת פסח? השנה אתם יכולים לוותר ופשוט להכין אותן בבית

כשר לפסח

חזרת ביתית

מתכון לחזרת לפסח מעולה

עוגת ריבה פירורים

עוגת ריבה פירורים של סבתא שכיף לאכול

מתכון לג'חנון - ביתי

ג'חנון ביתי עבודת יד עם דבש , זהירות זה ממכר

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!