מצרכים למתכון ההוכחה שגם פליאו יכול להיות טעים! - בראוניז

לבראוניז:
3 יחידות ביצים
200 גרם שוקולד מריר 85%
120 גרם שקדים טחונים
3 כפות מייפל אמיתי
1 טיפה מלח
150 גרם חמאה
לקצפת:
1 כף דבש
1 חבילה שמנת פעם
250 מיליליטרים שמנת מתוקה

אופן הכנת מתכון ההוכחה שגם פליאו יכול להיות טעים! - בראוניז - בראוניז עם קצפת פליאו טעיםםם ושוקולדי

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 170 מעלות 
ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרו בקערה גדולה בפולסים של 30 שניות..
מוסיפים לשוקולד את המייפל ואת הביתים אחת אחת ולערבב תוך כדי.
מוסיפים את השקדים ומערבבים עד לאיחוד..
מכניסים לאפייה למשך 15 דקות ומוציאים לצנן.
בנתיים מכינים את הקצפת.. 
מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עד למרקם רך, מוסיפים את השמנת והדבש ומקציפים עד לקצפת רכה ויציבה, מכניסים לשקית זילוף ושומרים עד להרכבת העוגה..

אני הוספתי בין השכבות דף דק של שוקולד מריר סתם ליצירת עוד שכבה ולהגדלת כמות הקצפת


כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לההוכחה שגם פליאו יכול להיות טעים! - בראוניז
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

ההוכחה שגם פליאו יכול להיות טעים! - בראוניז

בראוניז עם קצפת פליאו טעיםםם ושוקולדי

אושפלו

אושפלו נדיר עם אורז, עוף, בצל וגזר

סלט קפרזה

סלט עגבניות ומוצרלה איטלקי קלאסי

קרפ צרפתי

קרפ צרפתי, בתוספת תמצית וניל הנותן ארומה וטוויסט לטעם מיוחד במינו - ניסיתם ?!

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!