מצרכים למתכון רביולי סלק

מצרכים למתכון
1 יחידה ענף בצל ירוק
2 יחידות סלקים גדולים ורחבים
1 יחידה שמן זית
100 גרם פטה כבשים
1 כפית פלפל
1 חופן פקאנים קלויים
0.5 קילוגרם מלח גס
1 כפית מלח

אופן הכנת מתכון רביולי סלק במילוי פטה כבשים ופאקן

 

2 סלקים גדולים ורחבים (בפריסה העיגול צריך להיות גדול)

חצי קילו מלח גס

100 גר פטה כבשים

ענף בצל ירוק (החלק הירוק)

חופן פקאנים קלויים

שמן זית איכותי

מלח, פלפל

 

בתבנית תנור קטנה שופכים מלח גס, מניחים את הסלקים (למתכון יספיק אחד אבל תכינו כבר יותר). אופים בתנור על חום 180 מעלות כשעה - שעה וחצי עד שמתרכך.

 

מקלפים את הקליפה ופורסים הכי דק שאפשר. סכין גדולה וטובה תעזור פה. למי שיש מנדולינה-זה הזמן.

את הפטה כבשים טוחנים עם בצל ירוק מעט מלח ופלפל.

במרכז כל עיגול סלק מניחים כפית מהגבינה, מעל חצי פאקן קלוי וסוגרים לחצי עיגול.

מעל מזרזפים שמן זית ועיגולי בצל ירוק.


כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לרביולי סלק רביולי סלק מילוי פטה כבשים פאקן
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

רוטב צ׳ימיצ׳ורי

ממרח עשבי תיבול- צ׳ימיצ׳ורי ביתי מושלם שמשדרג כל ארוחה

חומוס ביתי טעים

מתכון לחומוס ביתי טעים ואיכותי ! במיוחד ליום החומוס הבינלאומי

כשר לפסח

עוגת בראוניז כשרה לפסח

מישהו התלונן שאין מה לאכול בפסח? קבלו את עוגת הבראוניז הכי טעימה שתוכלו לדמיין כשרה לפסח!

דג מרוקאי

דג מרוקאי ברוטב עגבניות

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!