מצרכים למתכון תבשיל עדשים

מצרכים למתכון
3 שיני שום קצוצות
0.5 כפית מלח
0.5 כפית פלפל
1 כף שמן זית
1 כוס עדשים ירוקות
1 כוס אורז בעל גרגירים ארוכים (פרסי או הודי)
1 יחידה בצל גדול קצוץ

אופן הכנת מתכון תבשיל עדשים - תבשיל העדשים הכי רך וטעים שתאכלו אי פעם!

1. בסיר קטן מחממים 1 כפית שמן מוסיפים ומטגנים 1 כוס אורז עד להזהבה קלה.

2. לאחר מכן מוסיפים שתי כוסות מים וחצי כפית מלח על אש גדולה עד לרתיחה.

3. מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דק'.

4. בסיר נוסף עם שפע מים רותחים מוסיפים את כוס העדשים ומבשלים חצי שעה או עד שהן רכות,
אבל עדיין שומרות על הצורה שלהן. ומסננים

5. במחבת נפרדת מוסיפים מעט שמן זית, בצל חתוך ושלוש שיני שום ומוסיפים את העדשים שכבר בושלו קודם לכן
וממשיכים בטיגון תוך ערבוב כ- 3 דקות נוספות.

6. מתבלים במלח ופלפל.

7. על צלחת הגשה מסדרים את האורז ומעליו את תבשיל העדשים.

נערך לפני 3 שנים על ידי צוות מה בסיר
המתכון שייך ללטם עטייה

כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לתבשיל עדשים תבשיל עדשים תבשיל עדשים מעולה לתת ארגון לתת לתת מהסיר
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

פירה בטטה ותפוח אדמה

מתכון לפירה בטטה ותפוחי אדמה, במרקם עדין וטעים. מתאים כתוספת לארוחת צהריים עם שניצל או חזה עוף - ניתן להכין גם חלבי.

פאד תאי

פאד תאי בקר תאילנדי ביתי מושלם

לחם טחינה

לחם מטחינה ללא קמח

עוגת מוס שמנת גבינה

מתכון לעוגת מוס שמנת גבינה עם רוטב טופי קרמל וכדורי רפאל

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!