מצרכים למתכון תבשיל עדשים

מצרכים למתכון
3 שיני שום קצוצות
0.5 כפית מלח
0.5 כפית פלפל
1 כף שמן זית
1 כוס עדשים ירוקות
1 כוס אורז בעל גרגירים ארוכים (פרסי או הודי)
1 יחידה בצל גדול קצוץ

אופן הכנת מתכון תבשיל עדשים - תבשיל העדשים הכי רך וטעים שתאכלו אי פעם!

1. בסיר קטן מחממים 1 כפית שמן מוסיפים ומטגנים 1 כוס אורז עד להזהבה קלה.

2. לאחר מכן מוסיפים שתי כוסות מים וחצי כפית מלח על אש גדולה עד לרתיחה.

3. מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דק'.

4. בסיר נוסף עם שפע מים רותחים מוסיפים את כוס העדשים ומבשלים חצי שעה או עד שהן רכות,
אבל עדיין שומרות על הצורה שלהן. ומסננים

5. במחבת נפרדת מוסיפים מעט שמן זית, בצל חתוך ושלוש שיני שום ומוסיפים את העדשים שכבר בושלו קודם לכן
וממשיכים בטיגון תוך ערבוב כ- 3 דקות נוספות.

6. מתבלים במלח ופלפל.

7. על צלחת הגשה מסדרים את האורז ומעליו את תבשיל העדשים.

נערך לפני 2 שנים על ידי צוות מה בסיר
המתכון שייך ללטם עטייה

כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לתבשיל עדשים תבשיל עדשים תבשיל עדשים מעולה לתת ארגון לתת לתת מהסיר
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

פסטה עם לבבות ארטישוק ועגבניות שרי

פסטה פוטוצ‘יני נפלאה ברוטב ארטישוק, עגבניות שרי ועגבניות מיובשות

כשר לפסח

לביבות קישואים

ניתן להכין את המתכון גם כשר לפסח.

פסטה פסטו

רוטב פסטו אמיתי לפסטה מושלמת

חזה עוף ברוטב טמפורה חמוץ-מתוק

חזה עוף ברוטב טמפורה חמוץ-מתוק

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!