רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
תבשיל עדשים
מתכון

תבשיל עדשים

כ-45 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

תבשיל העדשים הכי רך וטעים שתאכלו אי פעם!

1. בסיר קטן מחממים 1 כפית שמן מוסיפים ומטגנים 1 כוס אורז עד להזהבה קלה.

2. לאחר מכן מוסיפים שתי כוסות מים וחצי כפית מלח על אש גדולה עד לרתיחה.

3. מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דק'.

4. בסיר נוסף עם שפע מים רותחים מוסיפים את כוס העדשים ומבשלים חצי שעה או עד שהן רכות,
אבל עדיין שומרות על הצורה שלהן. ומסננים

5. במחבת נפרדת מוסיפים מעט שמן זית, בצל חתוך ושלוש שיני שום ומוסיפים את העדשים שכבר בושלו קודם לכן
וממשיכים בטיגון תוך ערבוב כ- 3 דקות נוספות.

6. מתבלים במלח ופלפל.

7. על צלחת הגשה מסדרים את האורז ומעליו את תבשיל העדשים.
לתרומה לחצו

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות