רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

לכל קטגוריות המתכונים
רביולי לבבות סלק
מתכון

רביולי לבבות סלק

כ-30 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

לכבוד טוב באב - לבבות סלק במילוי גבינת עיזים ופאקן קלוי

מכניסים את הסלקים לנייר אלומיניום ואופים בתנור כשעה וחצי.
מקלפים בעודם חמים. ומקררים לילה במקרר (כך יהיה יותר קל לחתוך).
חותכים עיגולים דקים ככל הניתן.
לוקחים שני מיקדים בצורת לב. אחד גדול יותר מהשני. על הקטן נניח את המילוי ועם הגדול נעטוף את המילוי.
נתבל את הסלקים בבסלמי מצומצם ומלח.

למילוי- נמעך את הגבינת עיזים, נוסיף בצל חתוך דק ונתבל בשמן זית מלח ופלפל.
חצי כפית לכל רביולי ומעל חצי פאקן. מקפלים בזהירות את העליון על המילוי. מסדרים על צלחת מזרזפים שמן זית.
מקשטים בנבטים ופלפל חריף אדום

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות