רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוגת גבינה
מתכון
כ-40 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

מילוי

תחתית

כיסוי

אופן ההכנה

עוגת גבינה מעולה בקוטר 20 ס"מ

מדליקים תנור ל 150 מעלות במצב פס תחתון פס עליון.

מערבבים את מרכיבים התחתית ודוחסים בתחתית התבנית. מקפיאים לרבע שעה.
מערבבים את כל מרכיבים המילוי ושופכים מעל התחתית הקפואה.
מכניסים לתנור לחצי שעה. לאחר חצי שעה משנים מצב לטורבו לעוד 20 דקות.
מוציאים לצינון של רבע שעה.

מערבבים את חומרי הכיסוי ושופכים בעדינות מעל העוגה. מיישרים ומחזירים לתנור ל 10 דקות.

מצננים ומעבירים למקרר ללילה שלם.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות