מצרכים למתכון תפוחי אדמה במילוי בשר טחון ברוטב עגבניות

להכנת רוטב העגבניות:
0.25 כפית פלפל שחור
3 יחידות עגבניות קלופות וקצוצות
7 כפות שמן
5 יחידות פלפל אדום יבש חריף (סודנייה)
10 שיני שום שלמות
0.25 כפית מלח
1 קופסא קטנה רסק עגבניות (כ2-2.5 כפות )
2 כוסות מים רותחים
1 קופסא פטריות שמפיניון טריות
0.5 כף אבקת מרק עוף
0.5 יחידה פלפל אדום, חתוך לרצועות דקות
0.5 כפית כורכום
לתערובת הקציצות:
0.25 כפית מלח
0.5 יחידה בצל קצוץ
700 גרם בשר טחון
6 שיני שום כתושות
0.25 כפית פלפל שחור
0.5 צרור פטרוזיליה
בנוסף:
8 יחידות תפוחי אדמה בגודל בינוני

אופן הכנת מתכון מנה משגעת של תפוחי אדמה במילוי בשר טחון ברוטב עגבניות מושלם!

לערבב היטב את כל מרכיבי תערובת הקציצות ולהניח בצד. 

את תפוחי האדמה לקלף, להשאיר אותם שלמים ובעזרת תפוחן לרוקן מהליבה את כל אורכו של התפוח אדמה ולמלא בתערובת הבשר הטחון. מתערובת הבשר שנשארה להכין קציצות קטנות. 

להכנת רוטב העגבניות - את העגבניות לקלוף ולחתוך לקוביות ולטגן יחד עם הפטריות, הפלפל האדום היבש והשום למשך 5 דקות. להוסיף את התבלינים, רסק העגבניות ואת המים הרותחים ולהביא לרתיחה. לאחר שהרוטב מבעבע להוסיף את הקציצות הקטנות ואת התפוחי אדמה הממולאים ולבשל כ-20 דקות על אש בינונית. לאחר 20 דקות להוסיף את רצועות הפלפל האדום ולבשל כ-7 דקות נוספות . 

לפזר מעט פטרוזיליה קצוצה, להגיש חם ובתאבון .


כשרות: כשר בשרי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לתפוחי אדמה במילוי בשר טחון ברוטב עגבניות בשר טחון תפוחי אדמה מפנק חגים חגיגי מרשים טעים מושלם ראש השנה
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

קובה בורגול

קובה בורגול במילוי בשר

גיוזה

קרפלעך מבושלים ומטוגנים ממולאים בבשר טחון עם תוספות פריכות להפליא

רולדה ב3 מצרכים

רולדה שלא תאכזב אף אורח, קלה להכנה עם 3 מצרכים בלבד.

שוקיי עוף בסילאן

מתכון שחובה לשמור ! ממליצה בחום להכפיל כמויות

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!