מצרכים למתכון קציצות של שישי צהריים

מצרכים למתכון
1 כפית פלפל שחור גרוס
2 יחידות תפוחי אדמה
2 שיני שום
4 כפיות למרק
2.5 כפות קמח
1 יחידה בצל לבן גדול
2 יחידות ביצים
0.5 קילוגרם בשר טחון
0.5 צרור פטרוזיליה
2 כפיות מלח
0.5 צרור כוסברה
0.5 כפית סודה לשתייה

אופן הכנת מתכון קציצות של שישי צהריים - קציצות בשר ותפוח אדמה

מגרדים את התפוחי אדמה בפומפיה גסה, שוטפים וסוחטים מנוזלים.
מפוררים לקערה גדולה.
מגרדים גם את הבצל בפומפיה גסה ומוסיפים לקערה.
קוצצים את הפטרוזיליה והכוסברה, כותשים את שיני השום ומוסיפים לקערה.
מוסיפים את הבשר טחון, הביצים ומתבלים.
מוסיפים 2 כפות קמח ואת הסודה לשתיה. מערבבים . אם העיסה נוזלית מדי מוסיפים עוד כף קמח.
מכניסים למקרר לחצי שעה, יוצרים כדורים ומשטחים אותם לעובי סמ.
מטגנים בשמן עד לחצי גובה הקציצה עד שהקציצה נראית כמעט שרופה והופכים לצד השני. מעבירים לנייר סופג.
מעולה בפיתה, עם טחינה וסחוג.
מעולה עם אורז לבן.

נערך לפני חודש על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר בשרי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לקציצות של שישי צהריים קציצות בשר תפוח אדמה קציצות בשר קלות להכנה קציצות בשר בשר טחון
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

המבורגר אנטריקוט

מתכון להמבורגר בשר אנטריקוט, צוואר ושומן כבש. לא יאמינו שזה המבורגר ביתי!

שוק טלה בתנור

שוק טלה ברוטב חרדל ודבש עם ירקות בתנור

מוסקה

מתכון מיוחד למוסקה עם קציצות בשר, תפוח אדמה, עגבניות וחצילים

לחם שום

לחם שום נתלש וקל להכנה!

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!