מצרכים למתכון פילה סלמון ופירה בשלושה צבעים

מצרכים למתכון
1 כף צ'ילי מתוק
100 יחידות גר חמאה
0.5 כפית פלפל שחור
1.5 כפות סויה
1 יחידה סלק
0.5 כפית מלח
1 כף דבש
4 יחידות גזרים
1 יחידה טרי כתוש
1 כף סילאן
10 יחידות תפוחי אדמה
1 כף קטשופ
1 כף רוטב הויסין
4 יחידות פילה סלמון

אופן הכנת מתכון פילה סלמון ופירה בשלושה צבעים - פילה סלמון במרינדת הויסין ופירה סלק, גזר וסמנה

אופן הכנת הפילה
מערבבים את מרכיבי המרינדה, משרים את הסלמון במרינדה למשך שעה.
מניחים על נייר אפייה כשהעור כלפי מטה.
מפזרים שומשום קלוי.
אופים בתנור בחום 190 מעלות למשך 15-20 דקות.
רצוי לחרוץ פילה אחד בחלק העבה ולבדוק שעשוי.

אופן הכנת הפירה
ב 3 סירים שונים, מבשלים במים רותחים ממולחים עד לריכוך. מועכים במועך פירה.
רבע מתפא מעבירים לגזר ורבע לסלק.
מוסיפים 25 גר חמאה לגזר, 25 גר חמאה לגזר ו 50 גר לתפא.
מחממים את כוסות החלב.
כוס אחת לתפא, חצי כוס לגזר וחצי כוס לסלק
מבשלים עד למרקם חלק וסמיך.
מתקנים תיקול במלח ופלפל.
ניתן להכין גם פירה ירוק עם ברוקולי/ תרד

נערך לפני 2 שנים על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: בינוני
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לפילה סלמון ופירה בשלושה צבעים פילה סלמון מרינדת הויסין פירה סלק גזר סמנה
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

חריימה מרוקאי ברוטב אדום

חריימה מרוקאי פיקנטי ברוטב עגבניות ופלפלים

סיגר דגים נדיר

מנה טעימה, קלה להכנה ומרשימה

מופלטה מחיטה מלאה

מתכון נהדר למופלטות למימונה מקמח מלא , הטעם לא פחות טעים!

תפוח אפוי

תפוח אפוי במילוי אגוזים וחמוציות

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!