מצרכים למתכון עוגת גבינה גבוהה

מצרכים למתכון
1 יחידה גרידת לימון
1 קילוגרם גבינה לבנה 5
1 יחידה פודינג וניל
4 כפות קורנפלור
1 יחידה פתי-בר (מרוסק לפירורים)
120 גרם חמאה
5 יחידות ביצים
1.5 כוסות סוכר
קרם וניל
1 יחידה שמנת מתוקה
1 יחידה פודינג וניל
0.5 כוס חלב

אופן הכנת מי שאוהב קינוחים לא מתוקים במיוחד זה המתכון האידיאלי בשבילו, עוגת גבינה גבוהה, אוורירית וטעימה להפליא

• בשלב הראשון נרסק את הפתי-פתר לפירורים, נמיס 120 גרם חמאה נערבב אותם יחד ונשטח על תבנית 26 או 25.
• בקערה אחת נשים את חלמוני הביצים , את הגבינה לבנה , חצי כוס סוכר , גרידת לימון , פודינג וניל ו4 כפות של קורנפלור ונערבב הכל ביחד היטב.
• ניקח קערה נוספת , ונקציף בתוכה את חלבוני הביצים שנותרו יחד עם כוס סוכר עד שנקבל קצת לא נוקשה מדי.
• את קצף הביצים שקבלנו אנו נשפוך לתערובת הגבינה ונערבב את שניהם ביחד בעדינות רבה.
• נדליק את התנור ונחמם אותו לחום של 240 מעלות, ברצפת התנור נניח תבנית מים.
• את העוגה אנו נכניס לתנור ונאפה אותה כ-10 דקות בחום של 240 מעלות. לאחר 10 דקות אנו נוריד את חום התנור ל160 מעלות ונאפה אותה עוד 50 דקות.
• בסיום אפיית העוגה, אנו נצנן אותה בתוך התנור כשעה.

אופן ההכנה לקרם וניל:
• בקערה נקציף את השמנת מתוקה,פודינג וניל,והחצי כוס חלב ביחד עד שנקבל קרם אחיד.
• לאחר מכן נמרח את הקרם על העוגה - שימו לב! כשהיא לא חמה ולאחר הצטננות.

הערות:
* אני אישית השתמשתי בתבנית מספר 26 (העוגה בתמונות)
* בדרך כלל אני משתמשת ב 3 גבינה ושמנת חמוצה אחת, מאחר ולא היה לי השתמשתי בעוד גבינה יצא מעולה!!

המתכון שייך לסיגלית טנצמן

כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: בינוני
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לעוגת גבינה גבוהה עוגת גבינה עוגה גבינה קינוח גבינה עוגות גבינה עוגה גבינה עוגות
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד בטעם של פעם

שבלולי חמאה בטעם קפה

עוגיות חמאה בנגיעות קפה קרמצ׳יות,נימוחות ונמסות בפה

מופלטה למימונה

מתכון למופלטות למימונה היישר מהמטבח המרוקאי

מיני קובה גלילית

מנת מיני קובה מדהימה לאורחים 30 - 40 יח' קטנות

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!