מצרכים למתכון עוגת גבינה גבוהה

מצרכים למתכון
4 כפות קורנפלור
1 יחידה גרידת לימון
120 גרם חמאה
1 יחידה פודינג וניל
1.5 כוסות סוכר
1 יחידה פתי-בר (מרוסק לפירורים)
1 קילוגרם גבינה לבנה 5
5 יחידות ביצים
קרם וניל
1 יחידה שמנת מתוקה
0.5 כוס חלב
1 יחידה פודינג וניל

אופן הכנת מי שאוהב קינוחים לא מתוקים במיוחד זה המתכון האידיאלי בשבילו, עוגת גבינה גבוהה, אוורירית וטעימה להפליא

• בשלב הראשון נרסק את הפתי-פתר לפירורים, נמיס 120 גרם חמאה נערבב אותם יחד ונשטח על תבנית 26 או 25.
• בקערה אחת נשים את חלמוני הביצים , את הגבינה לבנה , חצי כוס סוכר , גרידת לימון , פודינג וניל ו4 כפות של קורנפלור ונערבב הכל ביחד היטב.
• ניקח קערה נוספת , ונקציף בתוכה את חלבוני הביצים שנותרו יחד עם כוס סוכר עד שנקבל קצת לא נוקשה מדי.
• את קצף הביצים שקבלנו אנו נשפוך לתערובת הגבינה ונערבב את שניהם ביחד בעדינות רבה.
• נדליק את התנור ונחמם אותו לחום של 240 מעלות, ברצפת התנור נניח תבנית מים.
• את העוגה אנו נכניס לתנור ונאפה אותה כ-10 דקות בחום של 240 מעלות. לאחר 10 דקות אנו נוריד את חום התנור ל160 מעלות ונאפה אותה עוד 50 דקות.
• בסיום אפיית העוגה, אנו נצנן אותה בתוך התנור כשעה.

אופן ההכנה לקרם וניל:
• בקערה נקציף את השמנת מתוקה,פודינג וניל,והחצי כוס חלב ביחד עד שנקבל קרם אחיד.
• לאחר מכן נמרח את הקרם על העוגה - שימו לב! כשהיא לא חמה ולאחר הצטננות.

הערות:
* אני אישית השתמשתי בתבנית מספר 26 (העוגה בתמונות)
* בדרך כלל אני משתמשת ב 3 גבינה ושמנת חמוצה אחת, מאחר ולא היה לי השתמשתי בעוד גבינה יצא מעולה!!

המתכון שייך לסיגלית טנצמן

כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: בינוני
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לעוגת גבינה גבוהה עוגת גבינה עוגה גבינה קינוח גבינה עוגות גבינה עוגה גבינה עוגות
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

עוגיות מגולגלות תמרים וטחינה

רולדה נמסה בפה במילוי ממכר של ממרח תמרים וטחינה שחותכים לעוגיות מגולגלות שאי אפשר להפסיק לנשנש

מתכון לשבועות

עוגת גבינה בקטיפה אדומה

עוגת הגבינה האהובה בקטיפה אדומה - שילוב של 2 מתכונים קלאסיים

עוגת ביסקוויטים חום לבן

עוגת ביסקוויטים חום לבן עם קליק

תפוח מקורמל

מתכון לתפוח מקורמל טעים להפליא !

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!