מצרכים למתכון נאצ׳וס ביתי וסלסה פיקנטית

נאצ׳וס
0.5 כפית פפריקה
2 כפות שמן זית
0.5 כפית מלח
0.5 כוס מים חמים
0.5 כוס קמח הרינה (קמח תירס לבן)
סלסה
1 כף עלי פטרוזיליה
1 כף עלי כוסברה
0.25 כפית מלח
0.5 יחידה לימון
1 יחידה פלפל חריץ
4 יחידות עגבניות
1 יחידה בצל
2 שיני שום

אופן הכנת מתכון נאצ׳וס ביתי וסלסה פיקנטית - להרגיש בפאב ולהיות בבית: נאצ׳וס וסלסה פיקנטית

נאצ׳וס-

1.מערבבים את הקמח, המים החמים ו1/4 כפית מלח לכדור בצק אחיד

2. מניחים את כדור הבצק בין ניירות אפייה

3. מרדדים ליריעה דקה מאוד, בערך מילימטר

4. חותכים את הבצק למשלושים ומניחים בתבנית אפייה

5. מערבבים את השמן, הפפריקה ו1/4 כפית מלח

6. מברישים את המשולשים בתערובת משני הצדדים

7. אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות ל10-15 דקות עד שהמשולשים נעשים שחומים ופריכים

8. מצצננים ואוכלים, בתאבון :)

*יש לשמור בקופסא אטומה, לא בקירור

 

סלסה-

1. מקלפים את העגבניות

2. טוחנים היטב את כל המצרכים בבלנדר

3. מבשלים בסיר מכוסה למשך 10 דקות

נערך לפני חודש על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לנאצ׳וס ביתי וסלסה פיקנטית נאצ׳וס סלסה סלסה פיקנטית נאצ׳וס ביתי נשנוש
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

פסטה עם לבבות ארטישוק ועגבניות שרי

פסטה פוטוצ‘יני נפלאה ברוטב ארטישוק, עגבניות שרי ועגבניות מיובשות

קציצות עדשים

מתכון לקציצות עדשים שכל אחד ירצה להכין

ניוקי ללא גלוטן

ניוקי ללא גלוטן ברוטב רוזה

כשר לפסח

בראוניז כשר לפסח

עוגיות בראוניז חלומיות שמתמוססות בפה, כשרות לפסח!

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!