מצרכים למתכון סופגניות כמו של רולדין

לסופגניות
100 גרם חמאה רכה
1.25 כוסות חלב פושר (300 מ”ל)
1 ליטר שמן לטיגון עמוק
3 יחידות ביצים
50 גרם שמרית או 2 כפות שמרים יבשים (17 גרם)
2 כפות ברנדי (30 מ”ל)
0.5 כוס סוכר (100 גרם)
7 כוסות קמח
למילוי וקישוט
2 כפות ריבת תות ואבקת סוכר

אופן הכנת מתכון סופגניות כמו של רולדין - סופגניות טעימות להכנה ביתית כמו של רולדין

מכינים את הבצק ומתפיחים:
בקערת מיקסר עם וו לישה שמים כחצי מכמות הקמח ומערבבים פנימה שמרים. 
מוסיפים חלב, סוכר, ביצים, חמאה, ברנדי וקליפת לימון ומעבדים דקה לקבלת תערובת אחידה ונוזלית. 
מוסיפים בהדרגה את יתרת הקמח תוך כדי עיבוד במהירות נמוכה. 
מגבירים את מהירות המיקסר לבינונית וממשיכים לעבד 5 דקות נוספות, עד לקבלת בצק חלק ומבריק. 
מכסים את פני הקערה בניילון נצמד ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
לאחר ההתפחה הראשונית
מחלקים את הבצק לכדורים
(רצוי לשקול כ 35-40 גרם לסופגניה) להניח כל אחת על ריבועי נייר חתוכים. 
מניחים לתפיחה שנייה עד להכפלת הנפח.
בסיר רחב מחממים שמן לטיגון עמוק (160 מעלות אם יש מדחום). 
מטגנים 3 סופגניות בכל פעם. 
בערך 2 דקות מכל צד, להשחמה. 
אם נעזרים בריבועי נייר אפייה - מכניסים את כדורי הבצק יחד עם נייר האפייה לתוך השמן. 
מוציאים את הסופגניות לנייר סופג. מפזרים אבקת סוכר בנדיבות. מזריקים פנימה ריבה ומגישים.

נערך לפני 2 שנים על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לסופגניות כמו של רולדין סופגניות רולדין סופגניות לחנוכה סופגניה סופגניות ביתיות
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

סופגניות לוטוס

סופגניות לוטוס אווריריות במיוחד

סופגניות מרנג

סופגניות פשוטות להכנה לחג החנוכה

פשטידת ברוקולי

פשטידת ברוקולי עם גבינות טעימה וקלה להכנה

סלט ביצים

מתכון לסלט ביצים קל להכנה

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!