מצרכים למתכון אצבעות בטטה

מצרכים למתכון
3 כפות פירורי לחם
2 יחידות בטטות גדולות
0.25 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות עלי תימין
1 כפית מלח
3 כפות שמן זית

אופן הכנת מתכון אצבעות בטטה מצופות בתנור, חטיף שגם ילדים יאהבו!

ניקח את הבטטות ונחתוך אותם בצורת אצבעות בעוהי של ס״מ ונייבש היטב באמצעות מגבת

מערבבים בקערה את אצבעות הבטטה יחד עם שאר המרכיבים

מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה לשכבה אחידה

מכניסים לתנור שחומם מראש על חום של 190 מעלות לכ-45 דקות, עד שהבטטות רכות מבפנים ופריכות מבחוץ

* על מנת שהבטטות יהיו פריכות מכל הצדדים מומלץ להפוך אותך לאח כל 10 דקות בתנור

המתכון שייך לאפרת סיאצ׳י

כשרות: כשר פרווה
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לאצבעות בטטה בטטה בטטות אצבעות אצבעות בטטה אצבעות בטטות בטטה בתנור
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

פסטה עם לבבות ארטישוק ועגבניות שרי

פסטה פוטוצ‘יני נפלאה ברוטב ארטישוק, עגבניות שרי ועגבניות מיובשות

כדורי פירה

היום אין ילד שלא אוהב פירה במנה העיקרית שלו, קבלו מתכון לכדורי פירה, בציפוי פירורי לחם עם בצל ושומשום

מטבל גזר

מתכון פשוט למטבל גזר

עוגת קרמבו קלה להכנה

עוגת קרמבו אמיתית ומשובחת, הכנה קלה וטעם שלא יבייש אף מארח!

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!