מצרכים למתכון מרק חרירה

מצרכים למתכון
1 יחידה בצל גדול קצוץ
1.5 כוסות חומוס מושרה (אפשר קפוא סנפרוסט)
1 כפית כמון
1 כף מלח
0.5 צרור כוסברה (קצוצה)
1.5 כוסות עדשים (מושרים)
0.25 כפית כורכום
1 כוס אטריות דקות
5 יחידות גבעולי כרפס (כולל העלים)
2 יחידות גזרים מגורדים
0.5 כפית פלפל שחור
1 יחידה מיץ מלימון אחד

אופן הכנת מתכון למרק חרירה - בימי חורף קרים, ואפילו לא - המרק המומלץ שלנו זהו מרק חרירה אמיתי

• בשלב הראשון, נשים בתוך קערה קטנה 3 כפות קמח ביחד עם חצי כוס מים וכפית אבקת מרק, ונערבב הכל היטב.
• את החומוס הכרפס,העדשים, והבצל נבשל ביחד עם כף מלח כ40 דקות.
• כעבור 40 דקות, אנו נוסיף את התבלינים והגזר וניתן לו להתבשל עוד כחצי שעה.
• עכשיו אנחנו נוסיף את האיטריות והבלילה של הקמח שעשינו קודם תוך כדי ערבוב, חשוב שהאש תהיה להבה בינונית - כ20 דקות ולאחר מכן נוסיף את הכוסברה והלימון.
• לבסוף, ניתן לו רתיחה של 10 דקות.

נערך לפני 4 שנים על ידי ירון טור

כשרות: -
רמת קושי: בינוני
תגיות קשורות למתכון:
מתכון למרק חרירה מרק מרק חרירה חרירה מרק אטריות מרק עם אטריות
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

מרק פטריות

מרק פטריות טריות קטיפתי

מרק הבריאות של אורלי

מרק הבריאות של אורלי הגשה חמה או קרה.

תפוח אפוי

תפוח אפוי במילוי אגוזים וחמוציות

עוגת שוקולד פשוטה

עוגת שוקולד מיוחדת בטעם של פעם

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!