מצרכים למתכון טורטיות ממולאות בשר

רוטב
1 כף אבקת מרק פטריות
0.5 כפית מלח
1 כוס מים
1 כף קורנפלור
0.5 חבילה פטריות
טורטיות
0.25 כפית כורכום
1 יחידה למילוי בשר
0.5 כפית אריסה
250 גרם בשר
4 כפות קמח
1 יחידה בצל גדול
8 כפות מים
8 כפות שמן
1 יחידה ביצה
0.5 חבילה פטריות
0.5 כוס פירורי לחם
0.25 כפית כמון
0.25 כוס שומשום
0.25 כפית אבקת מרק עוף
1 כוס שמן
0.25 כפית מלח
3 יחידות טורטיות גדולות

אופן הכנת מתכון טורטיות ממולאות בשר - טורטיות מטוגנות ממולאות בבשר ופטריות

חותכים את הבצל לרצועות

במחבת רחבה מחצצים שמן ובה מטגנים את רצועות הבצל עד שהוא משקיף.

מוסיפים למחבת פטריות חתוכות לקוביות ותבלינים(כמון, אבקת מרק, מלח, כורכום, אריסה)  ומערבבים היטב. מטגנים יחדיו כ-6 דקות.

מוסיפים למחבת את הבשר הטחון ומפוררים היטב עם מזלג שלא יישארו גושים.

מערבבים היטב ומטגנים עד שהבשר משנה צבעו ומוכן לגמרי.

מוציאים את תערובת הבשר למסננת ומניחים לצינון והגרת הנוזלים.

בינתיים נטרוף בקערה רחבה ביצה עם כף מים ומעט מלח.

בקערה שנייה נערבב פירורי לחם ושומשום. בכוס קטנה נערבב קמח ומים.

לוקחים טורטייה ומניחים בשורה (ממש לקראת הקצה) כ-2 כפות גדושות ממלית הבשר.

סוגרים 2 צדדים נגדיים פנימה ונתחיל לגלגל ממש כמו רולדה.

לקראת סוף הגלגול נמרח דבק (תערובת המים והקמח) בקצה הטורטייה ונשלים את הגלגול, נניח לחצי דקה על התפר כדי שיידבק.

טובלים את הטורטייה המגולגלת בביצה ולאחר מכן מגלגלים בפירורי הלחם.

מטגנים במחבת עם שמן חצי עמוק חם כחצי דקה מכל צד ומוציאים לנייר סופג.

 

הרוטב-

חותכים את הפטריות לקוביות

מבשלים על האש את כל המרכיבים עד להסמכה של הרוטב (בערך 7 דקות)


כשרות: כשר בשרי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לטורטיות ממולאות בשר טורטיה טורטיות טורטית בשר טורטית פטריות טורטיות בשר ופטריות טורטית בשר ופטריות רוטב פטריות פטריות בשר
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

קובה בורגול

קובה בורגול במילוי בשר

חזה עוף מוקפץ עם ירקות

חזה עוף טעים במיוחד!

פשטידת בצל

פשטידת בצל הכי טעימה ומהירה להכנה

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!