מצרכים למתכון טורטיות ממולאות בשר

רוטב
1 כף קורנפלור
1 כף אבקת מרק פטריות
1 כוס מים
0.5 חבילה פטריות
0.5 כפית מלח
טורטיות
0.25 כפית מלח
0.25 כוס שומשום
0.5 חבילה פטריות
8 כפות מים
250 גרם בשר
0.25 כפית כורכום
1 כוס שמן
0.25 כפית כמון
1 יחידה ביצה
1 יחידה בצל גדול
0.5 כפית אריסה
3 יחידות טורטיות גדולות
0.25 כפית אבקת מרק עוף
0.5 כוס פירורי לחם
8 כפות שמן
4 כפות קמח
1 קילוגרם בשר טחון

אופן הכנת מתכון טורטיות ממולאות בשר - טורטיות מטוגנות ממולאות בבשר ופטריות

חותכים את הבצל לרצועות

במחבת רחבה מחממים שמן ובה מטגנים את רצועות הבצל עד שהוא משקיף.

מוסיפים למחבת פטריות חתוכות לקוביות ותבלינים(כמון, אבקת מרק, מלח, כורכום, אריסה)  ומערבבים היטב. מטגנים יחדיו כ-6 דקות.

מוסיפים למחבת את הבשר הטחון ומפוררים היטב עם מזלג שלא יישארו גושים.

מערבבים היטב ומטגנים עד שהבשר משנה צבעו ומוכן לגמרי.

מוציאים את תערובת הבשר למסננת ומניחים לצינון והגרת הנוזלים.

בינתיים נטרוף בקערה רחבה ביצה עם כף מים ומעט מלח.

בקערה שנייה נערבב פירורי לחם ושומשום. בכוס קטנה נערבב קמח ומים.

לוקחים טורטייה ומניחים בשורה (ממש לקראת הקצה) כ-2 כפות גדושות ממלית הבשר.

סוגרים 2 צדדים נגדיים פנימה ונתחיל לגלגל ממש כמו רולדה.

לקראת סוף הגלגול נמרח דבק (תערובת המים והקמח) בקצה הטורטייה ונשלים את הגלגול, נניח לחצי דקה על התפר כדי שיידבק.

טובלים את הטורטייה המגולגלת בביצה ולאחר מכן מגלגלים בפירורי הלחם.

מטגנים במחבת עם שמן חצי עמוק חם כחצי דקה מכל צד ומוציאים לנייר סופג.

 

הרוטב-

חותכים את הפטריות לקוביות

מבשלים על האש את כל המרכיבים עד להסמכה של הרוטב (בערך 7 דקות)


כשרות: כשר בשרי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לטורטיות ממולאות בשר טורטיה טורטיות טורטית בשר טורטית פטריות טורטיות בשר ופטריות טורטית בשר ופטריות רוטב פטריות פטריות בשר
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

המבורגר אנטריקוט

מתכון להמבורגר בשר אנטריקוט, צוואר ושומן כבש. לא יאמינו שזה המבורגר ביתי!

קציצות בשר

קציצות בשר מלאות טעם עם טחינה ברוטב אדום מחמיא

לחם ביתי מטריף

לחם ביתי מטריף בציפוי שומשום

סלט יווני

סלט יווני אמיתי כמו בטברנה

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!