רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוף עם בטטה קסבייה
מתכון

עוף עם בטטה קסבייה

כ-40 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

להכנה

לא בטוחים איך למדוד?

אופן ההכנה

עוף עם בטטה קסבייה - ארטישוק ירושלמי

1. משרים במים ולימון את הארטישוקים מקולפים וחתוכים לחצאים עד השימוש

2. במחבת טפלון עמוקה מטגנים עם שמן זית את הכרישה או הבצל עד להזהבה.

* חשוב לטגן טוב את הכרישה אך מצד שני לא לשרוף אותה. אם מגיעים לנקודה בה הכרישה מוזהבת היטב רגע לפני שהיא מושחמת, אזי היא תגיר את כל המתיקות שבה ותעביר מטעמיה לתבשיל.

3. מוסיפים תבלינים ואת הכוסברה ומערבבים היטב.

4. מסננים את הארטישוק הירושלמי ומוסיפים למחבת.

5. ממשיכים לערבב על אש נמוכה עד שהוא סופג את כל המרכיבים. רק לאחר מכן מוסיפים 2 כוסות מים רותחים

6. כעבור 10 דקות בערך. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ונותנים לארטישוק חצי בישול. מניחים את חתיכות העוף מעל ודוחפים היטב בעזרת הידיים שיכוסו ברוטב. ממשיכים לבשל עד לריכוך הארטישוק ובישול העוף.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(5.0) | 1 הצבעות
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
תמונה של מתכון עוף בקארי
כ-30 דקות קל כשר בשרי
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות