1. משרים במים ולימון את הארטישוקים מקולפים וחתוכים לחצאים עד השימוש
2. במחבת טפלון עמוקה מטגנים עם שמן זית את הכרישה או הבצל עד להזהבה.
* חשוב לטגן טוב את הכרישה אך מצד שני לא לשרוף אותה. אם מגיעים לנקודה בה הכרישה מוזהבת היטב רגע לפני שהיא מושחמת, אזי היא תגיר את כל המתיקות שבה ותעביר מטעמיה לתבשיל.
3. מוסיפים תבלינים ואת הכוסברה ומערבבים היטב.
4. מסננים את הארטישוק הירושלמי ומוסיפים למחבת.
5. ממשיכים לערבב על אש נמוכה עד שהוא סופג את כל המרכיבים. רק לאחר מכן מוסיפים 2 כוסות מים רותחים
6. כעבור 10 דקות בערך. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ונותנים לארטישוק חצי בישול. מניחים את חתיכות העוף מעל ודוחפים היטב בעזרת הידיים שיכוסו ברוטב. ממשיכים לבשל עד לריכוך הארטישוק ובישול העוף.