מצרכים למתכון קציצות הודו עם כרישה

מצרכים למתכון
1 כפית מלח
3 כפות קוואקר טחון
1 קילוגרם כרישה (רק החלק הלבן )
500 גרם בשר שווארמה הודו נקבה טחון
1 חופן כוסברה / פטרוזיליה (אפשר גם לשלב את שניהם)
1 יחידה ביצה
0.25 כפית פלפל שחור

אופן הכנת מתכון קציצות הודו עם כרישה - קציצות בשר שווארמה הודו עם כרישה

1. קוצצים את גבעולי הכרישה (רק את החלק הלבן) לקוביות קטנות,  שמים במסננת ושוטפים היטב מספר פעמים.

2. מבשלים את הכרישה על הגז בסיר עם מים חמים בערך 25 דקות עד לריכוך.

3. מסנננים את הכרישה וסוחטים היטב בעזרת הידיים (כמה שיותר זמן במסננת יותר טוב).

4. מכניסים את הכרישה למעבד מזון או קוצצים בעזרת סכין שף חדה דק דק דק.

5. מוסיפים את הכרישה לבשר ושאר המרכיבים, ומערבבים היטב.

6. יוצרים קציצות שטוחות ומניחים על גבי נייר אפיה משומן בשמן זית.

7. אופים בתוכנית טורבו בחום 200 מעלות עד להשחמת צד אחד.

8. הופכים את הקציצות וכדי שישחימו גם מצד שני.

* אפשר גם לטגן את הקציצות אך בריא יותר לאפות.
* ניתן להוסיף לבלילה פירורי לחם/חלה רטובה וסחוטה קצוצה במעבד מזון.
* ניתן להוסיף לבלילה גם תפוח אדמה מבושל מגורד/מעוך.
* ניתן גם להוסיף לבלילה בצל אחד קצוץ ומטוגן.

נערך לפני 2 שנים על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר בשרי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לקציצות הודו עם כרישה קציצות קציצה בשר הודו שווארמה הודו קציצות הודו קציצות כרישה כרישה
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

המבורגר אנטריקוט

מתכון להמבורגר בשר אנטריקוט, צוואר ושומן כבש. לא יאמינו שזה המבורגר ביתי!

רוסטביף שייטל

מתכון קל להכנה של רוסטביף שייטל (ניתן להשתמש במד חום)

פיצה ללא התפחה

פיצה ביתית ללא התפחה

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!