1. מערבבים בקערה את הטחינה, הסילאן וכף שמנת מתוקה, מערבבים היטב עד לאיחוד.
2. מקציפים את שאר השמנת לקצפת יציבה ומאחדים את תערובת הטחינה בקיפולים עדינים.
3. מעבירים את המוס לשקית זילוף ומזלפים לכוסות הגשה, מסדרים במגש, מכסים בניילון נצמד ומקפיאים ל-4 שעות או יותר.
4. מוציאים מהמקפיא בערך חצי שעה לפני ההגשה ומסדרים מעל לכל כוס שערות חלבה בנדיבות ופקאן אחד לקישוט.
תותים, שוקולד וקוקוס מה עוד צריך בחיים האלה?
חטיפי שוקולד ממכרים עם הפתעה של מילוי חמאת בוטנים בפנים
מתכון נהדר וקל להכנה של עלי גפן מדהימים, הנשנוש האולטימטיבי לכל משפחה בישראל
עוגת נס קפה כשרה לפסח - עם אגוזים קוקוס שוקולד וקמח מצה