מצרכים למתכון שווארמה ביתית

מצרכים למתכון
50 גרם שומן טלה קצוץ
1 כפית ראס אל חנות
0.5 כפית כמון טחון
0.5 כפית כורכום
0.75 כפית מלח
0.5 כפית פלפל שחור גרוס
500 גרם ירך הודו ללא עצם
1 כף שמן זית

אופן הכנת מתכון שווארמה ביתית - שווארמה הודו ביתית בתערובת תבלינים כמו בשווארמיות

 1. חותכים את ההודו לפרוסות דקיקות.

2. מחממים מחבת גדולה על להבה גבוהה, מוסיפים את שמן הזית ושומן הטלה, ומחכים עד שהוא נמס.

3. מוסיפים את פרוסות ההודו. מסדרים אותן באופן אחיד על פני המחבת (ולא בערימה). לא נוגעים במחבת במשך 2 דקות, כדי שהבשר ייצרב ויקבל צבע.

4. מקפיצים מעט וממשיכים לבשל 2-3 דקות או עד שהבשר מבושל לחלוטין.

*אם במהלך הטיגון מפסיקים לשמוע רעש של טיגון ומתחילים להצטבר נוזלים בתחתית, מסירים את הבשר מהמחבת, נותנים לכל הנוזלים להתאדות ורק אז מחזירים אותו פנימה.

5. מוסיפים את התבלינים ומערבבים כחצי דקה עד שנתחי ההודו נצבעים בצבע זהוב.


כשרות: כשר בשרי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לשווארמה ביתית שווארמה שווארמה ביתית שווארמה הודו
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

שניצל

מתכון לשניצל ביתי פשוט להכנה. איך מכינים שניצל אתם שואלים? התשובה במתכון

כופתאות אורז במילוי בשר

כופתאות אורז במילוי בשר - ארוחה מושלמת לצהריים

פילה בקר ברוטב יין אדום

פילה בקר ברוטב יין אדום, מחית ארטישוק ירושלמי ותפ"א ובצלים מקורמלים

דים-סאם צמחוניים

כיסונים אסייתים ממכרים במילוי ירקות

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!