מצרכים למתכון מוס פררו רושה

תחתית
50 גרם ברס (אגוזים מסוכרים)
100 גרם חמאה מומסת
2 כפות נוטלה
250 גרם ביסקווטים טחונים
שכבה הראשונה- מוס נוטלה
1 יחידה מיכל שמנת מתוקה (250מיל)
16 מיליליטרים מים
4 גרם ג׳לטין
4 כפות נוטלה
שכבה השנייה-מוס שוקולד חלב
100 גרם שוקולד חלב
16 מיליליטרים מים
4 גרם ג׳לטין
250 יחידות מיכל שמנת מתוקה
שכבה השלישית- מוס שוקולד לבן
200 גרם שוקולד לבן
250 יחידות מיכל שמנת מתוקה
4 גרם ג׳לטין
16 מיליליטרים מים
גנאש שוקולד חלב
200 גרם שוקולד חלב
100 גרם שמנת מתוקה
50 גרם ברס (אגוזים מסוכרים)

אופן הכנת מתכון מוס פררו רושה ענקי

שלב ראשון: תחתית

מערבבים בקערה את כל מצרכי התחתית עד לקבלת תערובת אחידה.

משטחים בתוך הרינג את התערובת

מכניסים למקפיא לחצי שעה.

 

שלב שני: מוס נוטלה

שמים בתוך כלי 4 גרם גלטין עם 16 מיל מים .

מחכים שהגלטין יספוג את המים ומכניסים למיקרו לפולסים של 5 שניות עד להמסת הגלטין.

מחכים שהגלטין מתקרר. (בכל שלב יש לחזור על הפעולה)

בינתיים מכינים את מוס הנוטלה, שופכים לקערת המיקסר את השמנת המתוקה ומקציפים עד למרקם יוגורט.

(ניתן להוסיף כף פודינג וכף סוכר , בגלל שהעוגה מתוקה לדעתי אין צורך)

מוסיפים את הנוטלה וממשיכים להקציף לאט.

לאחר שתמיסת הג׳לטין מוכנה מכניסים אותה בהדרגה לבלילת המוס .

שופכים את המוס מעל התחתית ומכניסים למקפיא עד להתייצבות קלה . (בערך 40 דקות)

 

שלב שלישי:מוס שוקולד חלב

חוזרים על פעולת הג׳לטין מהשלב הקודם.

מניחים את השוקולד בכלי ומכניסים למיקרו לפולסים של 10 שניות עד להמסה מלאה .

שופכים לקערת המיקסר את השמנת המתוקה ומקציפים עד למרקם יוגורט.

ממשיכים להקציף לאט. מוסיפים את השוקולד לבלילה וממשיכים לערבב לאט.

לאחר שתמיסת הג׳לטין מוכנה מכניסים אותה בהדרגה לבלילת המוס .

שופכים את המוס מעל מוס הנוטלה ומכניסים למקפיא עד להתייצבות קלה .

 

מוציאים את המוס מהמקפיא ומניחים את כדור הפררו רושה הענק(:

אני הוספתי גם מסביבו יחידות של פררו רושה שבורים לחצי.

 

שלב רביעי: מוס שוקולד לבן

חוזרים על פעולת הג׳לטין מהשלב הקודם.

שופכים לקערת המיקסר את השמנת המתוקה ומקציפים עד למרקם יוגורט.

מניחים את השוקולד הלבן בכלי ומכניסים למיקרו לפולסים של 10 שניות עד להמסה מלאה .

לאחר שתמיסת הג׳לטין מוכנה מכניסים אותה בהדרגה לבלילת המוס .

שופכים את המוס מעל מוס השוקולד חלב והפררו רושה ומכניסים למקפיא עד להתייצבות מלאה . (6 שעות לפחות)

 

שלב חמישי: ציפוי העוגה בגנאש שוקולד חלב

לציפוי העוגה הכנתי גנאש שוקולד חלב בתוספת ברס.

שופכים את השמנת המתוקה לסיר,מחכים לרתיחה וסוגרים את האש.

מכניסים את השוקולד ומערבבים עד להמסה .

מחכים כמה דקות שהשוקולד יתקרר טיפה ומוסיפים ברס .

שופכים על המוס ומתחילים לעצב כפי שבא לכם

נערך לפני 2 שנים על ידי צוות מה בסיר

כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: בינוני
תגיות קשורות למתכון:
מתכון למוס פררו רושה מוס מוס פפרו רושה פררו רושה תחתית מוס שוקולד חלב מוס שוקולד לבון מוס נוטלה גנאש שוקולד שוקולד לבן שוקולד חלב נוטלה גנאש שוקולד
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

עוגיות פירות יבשים

עוגיות ביסקוטי קריספיות עם אגוזים ופירות יבשים

עוגת לימון, שקדים ולימונצ'לו

עוגה בחושה מיוחדת וטעימה בטירוף

מתכון לפלאפל

מתכון לפלאפל ביתי מנצח

חצילים מטוגנים

מתכון לחצילים מטוגנים פשוטים להכנה

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!