מצרכים למתכון עוגת שוקולד שכבות רכה

קצפת
1 יחידה שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
תחתית
0.25 כוס קמח
3 כפות חמאה מומסת
עוגה
2 כפות קקאו
3 יחידות ביצים
1 יחידה אבקת אפיה
1 כוס קמח
1 יחידה סוכר וניל
1.5 כפיות סוכר
1 יחידה סודה לשתיה
גנאש
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב
1 יחידה שמנת מתוקה שמנת
נוזלים
3 כוסות חלב

אופן הכנת מתכון עוגת שוקולד שכבות רכה - עוגת שוקולד רכה עם שכבת קצפת וגנאש בטעם של פעם

1. מפרידים את הביצים.

2. מוסיפים סוכר וסוכר וניל לחלמונים וקציפים.

3. מוסיפים את החלבונים זה אחר זה ומערבבים אותם.

4. לבסוף מוסיפים את הקמח, סודה לשתיה אבקת אפיה וקקאו ומערבבים.

5. שופכים על התבנית את החמאה המומסת ומפזרים את הקמח.

6. מעל התחתית יוצקים את התערובת של העוגה.

7. אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות בערך 30 דקות עד להשחמה.

8. מוציאים את העוגה ומחוררים בעזרת מזלג.

9. שופכים על העוגה את החלב שיספג היטב בכל חלקי העוגה.

10. קצפת- מקציפים את השמנת עם הסוכר במיקסר/ ידני במהירות איטית ואז למהירות מרבית במשך 3 דקות.

11. מורחים את הקצפת על העוגה באחידות.

12. גנאש- מרתיחים את השמנת עם השוקולודים ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.

13. שופכים את הגנאש על הקצפת בשכבה אחידה.

  • מומלץ להגיש עם מספר חתיכות של גליליות מעל כל חתיכה של עוגה.

 


כשרות: כשר חלבי
רמת קושי: קל
תגיות קשורות למתכון:
מתכון לעוגת שוקולד שכבות רכה עוגה קצפת גנאש עוגת שוקולד שוקולד עוגה רכה שכבות עוגת שכבות
מצאת בעיה במתכון? דווח לנו!

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

עוגת יום הולדת

עוגת שכבות ביסקוויטים שוקולד וניל עם שוקולד גנאש, סוכריות ומטבעות שוקולד

ירקות אפויים בעשבי תיבול

ירקות פרוסים אפויים בתיבול קל של עשבי תיבול

תבשיל גריסי פנינה וירקות

מנה מאוד בריאה וטעימה

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
לא נוספו תגובות עדיין, באפשרותך להיות הראשון שיגיב!